writing-img

Napete prsi

clock-img

29.06.2005, 10:56

clock-img

LANA37

pencil-img

90

Pozdravljene!

Naj vam povem, da moje M zaenkrat še ni. Včeraj sem iz same nestrpnosti naredila test Romed, ki pa je bil negativen. Od prve nosečnosti se spomnim, da sem imela zelo napete prsi. Ne morem pa se spomniti, kdaj se mi je ta znak pojavil. Zdaj pa so čisto mehke in me zanima, ali se katera, ki drugič dela na :duda:, spomni, kdaj približno postanejo prsi napete.

clock-img

29.06.2005, 11:04

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Nism bla še noseča - ampak čist različno - nekaterim že med ovulacijo in pol ostanejo napete, nekaterim po pričakovani M oz. po izostanku, nekaterim pa sploh ne.;)

clock-img

29.06.2005, 11:35

clock-img

TANTRA

pencil-img

1197

No, jaz sem dobila napete prsi precej pozno, mislim da v 6 tednu, prej pa so bile precej mehke, le bradavičke so bile ful občutljive.

clock-img

29.06.2005, 18:40

clock-img

naja78

pencil-img

2169

ej dobro vprašenje.to tudi mene zanima,predvsem zato,ker to pripisujejo tistim prvim znakom nosečnosti.nekateri opisujejo potemnjene kolobarje in povečane.
no na žalost ne vem kako to je ker še nisem bila :nosecka:.je pa baje različno.

clock-img

29.06.2005, 19:28

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Vsakič je drgač.Jst sem bla 3x nosečka in čisto vsakič je blo čist drgač.Je pa res,da napete prsi so eden izmed znakov nosečnosti,ampak ponavadi se pojavi napetost,ko imaš veliko nosečniškega hormona v sebi,baje:zmeden:
en lp:morje:D.

clock-img

30.06.2005, 15:28

clock-img

soncka

pencil-img

102

oj
jaz sem sicer prvič:nosecka:. meni so se napele in povečale po cca 1 mesecu od zadnje :hudicek: in ker nisem imela občutka nosečnosti sem jih veselo pripisala:hudicek: ki pa ni in ni hotela priti. no potem sem izvedel da sem :nosecka: in letos, dokler še ni viden trebušček, se ponašam s prav lepom dekoltejem:)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem