writing-img

Napovedan CR v Celju?

clock-img

31.08.2011, 14:42

clock-img

marjetica80

pencil-img

36

Pozdravček,

Ali je mogoče katera tukaj pred kratkim rodila v Celju z napovedanim CR? Imamo možnost spinalnega bloka? Kdaj se greš dogovorit? Kako dolgo si v porodnišnici, če je vse o.k.? Prejšnjič sem imela CR namreč v MB. Tam si 3 dni na intenzivni negi in malo bibo vidiš le dvakrat na dan.. Pa še čisto zblojen si od zdravil.. user posted image  V Celju je baje drugače? Sem slišala, da greš že isti dan v sobo in maš dojenčka ob sebi?

Hvala za izkušnje user posted image  in lep dan,
Marjetica

clock-img

31.08.2011, 20:22

clock-img

Sonček in poletje

pencil-img

342

Jaz sem videla prvič svoje malčka skoraj takoj, ko sem se prebudila. Sem bla pa v narkozi, ker se je mudilo. Če imaš spinalni blok, ti ga baje dajo takoj na prsi. 2 uri al nekaj takega odležiš na intenzivni negi, potem te prepeljejo na oddelek in če želiš je otrok lahko skozi s tabo. Meni so ga odpeljale samo prvo noč za 4 ure. Drugače se sploh nisem hotela ločiti od njega. Sem bila pa v porodnišnici 5 dni.

Z otročičkom ljubezen dobi novo dimenzijo.

clock-img

31.08.2011, 21:18

clock-img

Goldy

pencil-img

2749

Jaz sem imela napovedan CR pred 14 dnevi. Se pa spremenil v urgentni CR. V P prideš en dan prej (jaz sem sicer že prej ležala v P). Imela sem spinalni blok. Sinka so mi takoj dali na prsi za par minut, kasneje so mi ga spet pripeljali ob ene 2, potem pa so ga pripeljali okrog 9 zjutraj (CR sem imela ob polnoči) in je bil cel dan zraven mene. Ponoči so ga potem spet odpeljali za par ur. Načeloma si na intenzivni negi par ur, jaz sem bila dlje, ker spodaj ni bilo prostora. Ob 8 zjutraj so me že postavili na noge, da sem šla na wc in se stuširat. V P si pa 5 dni, brez da šteješ dan poroda.

Kdaj se pa dogovoriš pa ne vem. Kakor sem razumela kolegico, pokličeš po telefonu.

Pa smo 4!!!

clock-img

31.08.2011, 21:48

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

IZVIRNO SPOROČILO: marjetica80

Pozdravček,

Ali je mogoče katera tukaj pred kratkim rodila v Celju z napovedanim CR? Imamo možnost spinalnega bloka? Kdaj se greš dogovorit? Kako dolgo si v porodnišnici, če je vse o.k.? Prejšnjič sem imela CR namreč v MB. Tam si 3 dni na intenzivni negi in malo bibo vidiš le dvakrat na dan.. Pa še čisto zblojen si od zdravil.. user posted image  V Celju je baje drugače? Sem slišala, da greš že isti dan v sobo in maš dojenčka ob sebi?

Hvala za izkušnje user posted image  in lep dan,
Marjetica

Ne vem koliko časa nazaj si ti v MB rodila...ampak jaz sem imela cimro, ki je rodila s cr in je imela ta malega cel dan ob sebi, pa pri vsem so ji ful pomagale, edino čez noč so jih odpeljali. Imele so spinalni blok, tamalega vidiš takoj, skratka ne vem v čem bi bila težava no.

clock-img

01.09.2011, 08:28

clock-img

marjetica80

pencil-img

36

..najprej hvala za odgovore za Celje, vidim, da ste se kar odločale za spinalni blok. Slišim, da je okrevanje lažje že zaradi tega, ker se izogneš tečnemu bujenju z narkoze.. Najbolj me je itak zanimalo kako dolgo si na intenzivni in sem ful vesela, da greš isti dan na oddelek.

Kar se tiče dogovora bom pa itak pravi čas izvedela . Še kake koristne informacije? user posted image

Arwenko, jaz sem rodila v MB leta 2008, lahko da je sedaj drugače, ampak takrat smo bile vse s CR (spinalnim ali popolna anastezija) 3 dni na intenzivni negi, kamor lahko pride na obisk le mož. Otroka so mi pripeljali dvakrat na dan, da sva se podojila user posted image . Zaradi tega je tudi dojenje težje steklo. Potem na odddelku pa sem ga lahko imela cel dan ob sebi user posted image  in so mi tudi ful pomagale.

pozdravček

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem