cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Navajanje otoka druge na ljudi...

clock-img

04.07.2005, 22:50

clock-img

nat

pencil-img

30

Pozdrav!

Jaz bi vas vse lepo prosila, da mi napišete vaše izkušnje, kako so se vaši dojenarji navadili na ostale ljudi...babi, dedi, teta,...

Namreč, pri nas je bilo do zdaj (5m) vse OK, zadnje dva, tri tedne pa je to postal pri nas problem. Vedno ko se pazi pri moji mami in jaz grem npr. v trgovino, k frizerju, ona joka kot dež...:((:((:((
Ko opazi , da me n, npr. 5 minut ona plane v jok in joka, joka,...:ups::ups::ups:
A je to normalno, a je mogoče že v tem času tako navezana name al kaj??:zmeden:

Hvala... Nataša in Špela:metulj:

clock-img

04.07.2005, 22:51

clock-img

nat

pencil-img

30

SOOORII..
NASLOV SEM ČISTO ZAKOMPLICIRALA.....

POPRAVLJAM - Navajanje otroka na druge ljudi

Čao

clock-img

04.07.2005, 22:53

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Moj je isti, če mene ni zraven :(( do Amerike! Če me vidi je ok, drugače pa živa groza!

clock-img

04.07.2005, 23:09

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

05.07.2005, 09:53

clock-img

Baby

pencil-img

827

Poskusi se igrat z njim skrivalnico. Skrij se potem pa naredi kuku. Skrij se za hip potem pa za kako sekundo, 2, 3,... Tako da bo videl, da prideš vedno nazaj in se ne bo bal.:bravo:

clock-img

05.07.2005, 10:55

clock-img

rainbow

pencil-img

2869

da, Lukrecija in baby imata prav, dojenček nima predstave, da si nekje, če te ne vidi. Skrivalnice so dobre, da se otrok to nauči.

:metulj:

clock-img

05.07.2005, 11:40

clock-img

Lauri mauri

pencil-img

129

Pa sem mislila, da bo naša zlata :duda: "cmera", ker če jo kdo ogovarja tako skremži ustnice, da te srce zaboli, a očitno je to normalno pri tej starosti.
Pri meni in možu je najbolj srečna, če pa jo kdo drug prime (še posebej če je lačna ali zaspana) pa jok. :((

Je pa res, da je tudi pri moji mamici rada. Vsak dan se vidimo, vsaj za 1 urico in mama se dosti z njo igra. Tako, da je je že navajena. Ravno včeraj je zaspala pri njej, z možem sva šla po opravkih. Ko se je zbudila, ni bilo težav. Po moje je dobro, če so malo navezani na osebo, ki jih čuva in jo takoj prepoznajo.

clock-img

05.07.2005, 15:19

clock-img

SISI25

pencil-img

729

Moja dva se vsem okoli samo smejeta. Kdor koli ju ogovori se mu smejita. JE pa res, da sem opazila sedaj pri 7 mesecih, da če pridemo kam in ne poznata kraja tako začudeno gledata in če ju dol položim se začne jok. Ko pa sta lepo pri meni ali atiju pa smeh do konca.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem