writing-img

Nekaj dogaja!

clock-img

06.10.2004, 14:57

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Živjo, punce,

do PDP imam še 11 dni..
Danes zjutraj sem bila na CTG-ju, ki je pokazal močne popadke, ki pa jih sploh nisem zaznala.
No, potem pa mi je G Tratnjek rekel 'Ni se še čisto začelo, ampak bo kmalu'...in mi je naročil, naj pridem nazaj, ko bom popadke čutila v rednih intervalih (najbrž- ko bodo boleli..).
Ko sem prišla domov, sem zaspala za 2 uri in se zbudila s FUL 'zategnjenim' trebuhom. Zdaj se trebuh vsake toliko časa močno zategne za kake pol minute / minuto, zraven malce špikne..in to je zaenkrat to. Bolečin nobenih.
No, zdaj s fantom čakava, kaj bo:)-

Mamice, zanima me- po kolikem času so pri vas 'neboleči popadki postali boleči'? Ali to traja več dni?

Najlepša hvala:):):)

clock-img

06.10.2004, 15:10

clock-img

ninca

pencil-img

995

DRŽIM PESTI ZATE :miska::miska::miska:

clock-img

06.10.2004, 15:19

clock-img

-luna-

pencil-img

14

Ojla!

Pri meni je bilo nekaj podobnega.Naslednji dan pa sem rodila.

Držim pesti da se vse hitro in brez bolečin konča.:angel::rozica:

clock-img

06.10.2004, 15:22

clock-img

dory

pencil-img

8852

Oi Annny...to bo to :)...drzim pestke in ti zelim cim lazji porod in evo zdravo dete :)....drgac pa mal porocaj, da namo prevec firbcne

pestke drzi tudi mali Maj :)

clock-img

06.10.2004, 15:27

clock-img

Pandi

pencil-img

70

Aha Annny, počasi se bo treba pripraviti ;) vso srečo in čimprej :duda: ti želim!

Tole pa ravne ne gre sem, ampak ne morem si pomagat: teja., kolk je pa tvoj Maj fleten :love::love::love: ...me kar prime, da bi .... imela še enga ... :ups::)-

clock-img

06.10.2004, 15:35

clock-img

niki5

pencil-img

1902

Anny,
jaz ti kakšnih hudih nasvetov ne morem dati, prvič namreč nisem imela svojih popadkov, zdaj so me pa že prejšnjo noč tako dajali in so se potem proti jutru umirili, ravno tako da zaradi tega nisem spala celo noč :(

Želim ti pa veliko sreče in predvsem lahek in hiter porod ! Držim pesti :bravo:

Pa upam, da imaš kaj manj skrbi in da se zdaj bolje počutiš :)

Pa ne pozabi se nam javiti kako je šlo :duda:

clock-img

06.10.2004, 16:04

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

Ja Annny držimo figice zate.9nebesaTvoj dan se nevzdržno bliža.Lep porod ti želim:bravo:, punklčke maš pa tko al tko že prpravljene;)

clock-img

06.10.2004, 16:16

clock-img

Anonimen

:)-:)-:)-:)-:)-:)-JUUUUUPPPPPPIIIIIIII!!!!!!!!!!PA BOSTE TRIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa TAKOJ KO BO NAJ DRAGI JAVI;ČE LAHKO!!!!SREČNOOOOOOOOOOOOOOO!!!!:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

clock-img

06.10.2004, 16:55

clock-img

Aly

pencil-img

241

Annny, ali se greva katera bo prej ? :)-:)-:)- .

Ti popadki me dajejo že kar nekaj dni, danes pa so povsem drugačni :ups: ...... ne vem, sicer neredni, ampak jih občutim, kot npr. bolečino pri menstruaciji (vendar znatno bolj...), da o medeničnih kosteh, oz. tam nekje spodaj :)-:)- sploh ne govorim...... Mogoče pa bomo vzdržali še do petka, ko imamo dogovorjeno 9nebesa .

Pa poročaj o nadaljevanju...... Aly

clock-img

06.10.2004, 16:59

clock-img

Annny

pencil-img

4837

No, zdaj pa tudi mene (poleg vsega, kar sem že napisala) 'šrauba' kot ob menstr. In imam take mini krvavitve- po tri kapljice. Skratka- tako da mi hitreje mine čas, visim na netu in se poskušam zamotiti..
Tudi jaz upam, da bo vse skupaj še malo počakalo:ups: Imam kar malo 'treme':ups::ups:

clock-img

06.10.2004, 17:08

clock-img

dory

pencil-img

8852

Annny drzi se...ce ne danes pa jutri bos ze crkljala svojo tezko pricakovano strucko...mi2 drziva pestke, da bo cimprej mimo :)

Da pa imas tremo je cisto normalno...pobozaj se malo busija...kmalu ga ne bo vec...namesto njega bos dobila pa najlepsi zakladek,ki se kriva v njem :)

clock-img

06.10.2004, 17:46

clock-img

beba76

pencil-img

2059

Anny in Aly, kmalu bo...:bravo::bravo: Še malo ptrpet in bušije pobožat (za slovo), pa nič se sekirat.
Držim pesti, pa čimlažji porod obema!!!;)
Beba in :):):duda:

clock-img

06.10.2004, 19:35

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

ANNNY!!!

Jst in detka Zara ti zeliva da se cimprej vrnes na RR z novimi informacijami o srecnem dogodku...

srecno :rozica:

clock-img

06.10.2004, 20:09

clock-img

niki5

pencil-img

1902

Ne mi rečt, da boš še ti pobegnila :)
No ja, zgleda da boste vse pred mano :((

Drugače pa če bo pa držim pesti za lahek porod :):bravo:

Pa javi se, če bo kaj novosti;)

clock-img

06.10.2004, 22:03

clock-img

Aly

pencil-img

241

Niki,

sem se oglasila že na Mon-u, pa ti še tu sporočam, da ti verjetno res ne bom pobegnila.....

Res pa je, da sem danes imela prav konkretne popadke (kot močne menstrualne krče)...in to kar zaporedoma na nekaj minut, in potem zopet z malo večjimi presledki...... In v moje "veselje" :( sem zvečer dobila polno gostov, zaradi česar sem skoraj padla v depresijo (večino časa obiskov sem sedela na WC-ju, kasneje sem šla ležat....) in sedaj ko so odšli, in imamo končno svoj mir, so tudi meni popadki prenehali.............. Sedaj pa več ne vem ali je to dobro ali slabo....... :ups:

Ja upam, da se bodo začeli ponovno, če ne prej, pa v petek....... Takrat pa se "potrudi" tudi ti Niki, saj sva se tako zmenile, ali ne ?

Lahko noč :rozica::rozica: Aly

clock-img

06.10.2004, 22:10

clock-img

niki5

pencil-img

1902

Mene je tudi danes dajalo in še cel dan se mi je presenetljivo praznil črevesje in sem si mislila, da mogoče bo pa to TO. Potem pa ginekologinja pove, da še nič ne kaže :(( Mene pa ta medenica vedno bolj boli :((

Dej da me počakaš Aly ;) drugače pa vseeno navijam zate in za otročka :bravo:

Lepe sanje 9nebesa

clock-img

06.10.2004, 22:30

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

vsem trem zelim čim lažje porode, pa nej bo čimprej za vami ;)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem