Ciao mamice
.
Imam par vprasanj:
-kdaj ste
prvic postrigle nohtke in s cim
-ali jih kaj dnevno mazete po obrazku,telesu in spet s katero kremico oz.oljckom.Se mi zdi da ima na obrazku bolj suho kozo,posebno zdaj ko ima rdece pikice zaradi vrocine.
-puder kaj uporabljate
-kateri sampon uporabljate,jaz imam Avene-Pediatril,tudi zajfico,vendar je se zapakirana.Sampon pa uporabljam tam nekje 1x na teden,drugace dam pa v banjico par kapljic mandeljevega oljcka ali kamilice.
Zdaj pa se nekaj drugega.
Ali ni fino ko se smejckajo.Moja se nima 2m,pa se vsak dan kar nekajkrat nasmehne,se posebej ob previjanju,ko gleda ovcko.Pa sem brala da jih zanimajo zive,mocne barve,ona pa najvec bulji
v vrata,strop,pa ovcko,in to je vse belo.
Hvala za odgovore,pa lep dan.
Ne vem, kdaj, postrigla sem jih s škarjicami, kreme za obra ali podobnega nisem skorajda nič uporabljala, mogoče pozimi, ko sva bila zunaj kakšno, po mojem od Nivee ali Bubchna, pudra nikoli nisem uporabljala, glavo sem mu umivala kar z otroškim milom, kar dolgo časa, nato z otroškimi šamponi.
Ja, lep občutek, ko se otrok prvič nasmeje.
nohtke sem strigla s škarjicami za nohtke (ne spomnim se, kdaj prvič),
pudra nismo pri nas nikoli uporabljali,
dnevno je nisem mazala s kremo po telesu, pač pa bolj po potrebi. Proti raznim pikicam in flekcem je super poparek iz hrastovega lubja (kupiš v lakarni, umiješ z vatko); če pa so pikice posledica vročine, poskrbiš za to, da dojenček ni prepoten oz. ga večkrat umiješ s krpico..
Avene je super znamka (uporabljam sama), zato je tudi za otroke prav gotovo fajn. Sama se ne spomnim točno, kateri šampon smo uporabljali najprej, bi se pa izognila npr. Bübchen, ker so pretirano odišavljeni in 'kemični'.
Res je, da šampona ni treba uporabljati prepogosto..Všeč mi je DM-ova znamka Babylove, ker ima v redu sestavine..3,5 letno hčerko npr. umivam z njihovim trdim milom, ki mi lepo diši..Drugače pa sta mandljev oljček ali kamilice super za dodajanje dojenčkovi kopeli, pri nas smo uporabljali tudi kopel Linola Fett, ki koži vrača maščobe (zelo mehka in voljna koža po kopanju)..Toliko zaenkrat... Lep dan
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28
Trdo milo imam jaz ravn tako od Babylove,drugace pa kupujem tudi od Welede,je ravn tako hvaljena firma.
Nohtke sem ji pa vceraj postrigla s scipalnikom,s skarjicami nisem upala,sem pa v kompletu dobila tudi pilico,pa me zanima ce jih je katera naknadno se popilila.
Popili, če se ti zdi, da ščipalnik naredi ostre robove nohtkov (no, naj jih ne bi). Dojenček se ponavadi lahko mal popraska po ličkih..
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!