writing-img

Nekomu moram povedati!!!

clock-img

06.07.2009, 07:19

clock-img

mojcej77

pencil-img

148

Drage moje, dolgo se nisem oglasila in ne vem, če se me katera spomni. Kar precej sem visela tu gor in je NE čakala, a je bil vsak test negativen, vsaka zamuda lažna...Z možem sva po dveh letih potem končno šla h ginekologu in dobila vsak svojo napotnico za prve preiskave ter čakala prvi dan naslednje menstruacije. Pa je ni bilo. Spet zamuja. Kot že velikokrat. Sem naredila test pred par dnevi, nič (tudi, če uporabim veliko domišljije). Danes sem test ponovila. V službi (bila sem nočna).

Punce, videla sem rahlo črtico!!!!! Pred kako urico!!!!
Komaj čakam, da pridem iz službe (test sem delala v telefonski navezi z možem:)) in preverim še pri dragem, ali se mi samo sanja ali ne.

Bom pa test še ponovila. Delala sem BC mini in na poti domov se bom oborožila še s kakim testom.

Držite pesti, prosim!!!!

...sploh ne morem verjet...tok si želim, da bi blo res....
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

lp,

m

< Sporočilo je popravil mojcej77 -- 6.7.2009 7:21:28 >

clock-img

06.07.2009, 07:21

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drziiiim pestiii!!!!
pa javi nam popoldan! samo po mojem ce je bilo vsaj malo videt, je to to!

clock-img

06.07.2009, 07:23

clock-img

mojcej77

pencil-img

148

Joj kr na jok mi gre...pa danes greva še na ogled enega ful lepega stanovanja, ki bi ga vzela v najem pa potem odkupila...aaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
A je ok, če naredim popoldne ali čakam do jutra (sej ne bom zdržala...)...bo pa popoldne itak moje jutro, ker sem ponoči delala...joj...ne morem verjet.
Upam, da bo moj potrdil, da tudi on kaj vidi! Po pa še test...pol pa še ginekolog!!!
Ne morem verjet....

m

clock-img

06.07.2009, 07:25

clock-img

Anonimen

jst ne bi zdrzala do jutra. bi takooooj letela po sluzbi v lekarno in pol na wc!
samo( pa ne reklamiram) kupi clear blue. se ga delala vsaj 10X vcasih tudi na dan ko mi je zacela M izostajat in vedno je kazal pravilno.

clock-img

06.07.2009, 07:25

clock-img

Anonimen

kolko casa pa ti zaostaja?

clock-img

06.07.2009, 07:29

clock-img

Anonimen

jaz sem tudi delala kar hitro test in je bila zelo rahla črtica, da tudi sama nisem vedela, če je ali ni. no sem potem ponovila test naslednji dan in se je pokazal tudi+ in punčka je stara skoraj 1mesec.
držim pesti za vaju!user posted image

clock-img

06.07.2009, 07:29

clock-img

mojcej77

pencil-img

148

Bom šla po CB ja:)
M sem imela na 40 dni, včasih tud 28 pa 46...zdej je pa od prvega dne zadnje M že 52 dni :D
Je pa samo enkrat tako zamujala (60dni), ampak ni blo nobene niti rahle črtice in se je potem ulilo.
Morm ob 8:00 bit na banki da se še pozanimam glede kredita, sem se zmenila, pa ne vem, če bom sploh kaj slišala al pa vedla vprašat tisto, kar sem se namenila.
Aaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
(hvala, ker se med temle čakanjem pogovarjaš z mano)

lp,

m

clock-img

06.07.2009, 07:31

clock-img

claud

pencil-img

4036

Drzim pesti da je resuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jst tud nism mogla verjet ko sm prvic zagledala komaj opazno crtico, tko da sm v dveh al trh dneh nardila 5 testovuser posted image ....vem psiho smuser posted image .....ampak nakonc je bla pa zloooooooooo ocitno clear blueuser posted image user posted image user posted image user posted image

Zelim ti veliko srece!

clock-img

06.07.2009, 07:31

clock-img

Anonimen

kdaj pa prides iz sluzbe? ker me pa reeees zanima in upam, da je to touser posted image

clock-img

06.07.2009, 07:38

clock-img

mojcej77

pencil-img

148

miska-mmcute, zdajle šibam na banko, pol pa hitr v lekarno pa domov...enkrat dopoldne bom doma...sej bom takoj javila! Pa če bo plus, se bom kar naročila pri ginekologu. Kok upam, da bo plusek!!!!! Joooooooooj!!!!

lp,

m

clock-img

06.07.2009, 07:43

clock-img

Anonimen

no, jst pa tudi sibam na banko pa na socialno uredit glede porodniske!
drzim pesti...

clock-img

06.07.2009, 07:45

clock-img

Tanchy

pencil-img

360

Držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da boste dobili novega člana, članico!!!!

Najlepše je živeti za svoje otroke!

clock-img

06.07.2009, 07:46

clock-img

mojcej77

pencil-img

148

Hvalaaaaaaaaa punce!!!!
Vam javim!!!!!
Najboljše ste!!!!

Zdej pa šibam.

lp,
m

clock-img

06.07.2009, 08:34

clock-img

ziva1

pencil-img

455

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image verjamem, da ne moreš verjeti po tolkem času

clock-img

06.07.2009, 08:36

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Srčno upam, da si noseča...želim ti iz vsega srca...user posted image .
Pa ne pozabi javit...

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

06.07.2009, 08:42

clock-img

relax

pencil-img

13

Srečno, močno držim pesti za vse nas.

clock-img

06.07.2009, 08:53

clock-img

eva1

pencil-img

4835

ja, ja čim manj pit, da bno urin koncentriran-če si bila v nočni, si itak pila in jedla ponoči-no vsaj jaz...tako da bo zdej če greš  spat bolj realno...držim pesti, da bo ++..aja,  meni BC mini ni nič pokazal, CB pa čisto rahel +, pa sem delala z istim urinom...držim pestiuser posted image user posted image

clock-img

06.07.2009, 08:57

clock-img

NATAŠA35

pencil-img

1925

držim pestiuser posted image user posted image user posted image , samo lahko ti kar čestitam, ker si user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

clock-img

06.07.2009, 09:11

clock-img

Netopirčy81

pencil-img

1327

čestitam tudi jaz!!Seveda ti bo pokazal user posted image  user posted image user posted image Lepo in prijetnouser posted image  ti želim user posted image

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

clock-img

06.07.2009, 09:59

clock-img

mica77

pencil-img

31

Ej bejba ČESTITAM!!!! user posted image

Pa ne pozabi nam povedat kar se bo dogajalo popoldan. Bravo za user posted image !user posted image

clock-img

06.07.2009, 12:29

clock-img

mojcej77

pencil-img

148

Evo me:)
Seveda sem šla takoj po CB in ga uporabila takoj ko sem pritekla domov:).
Tko je: ni bilo takoj črtice, samo malo nakazana, kot majhna senčka in ne cela.
Malo kasneje (ko pa ni več za ziher veljaven) se pa vidi čisto cela ampak čisto tanka črtica. Sem pa ful pila dopoldne ker sem bila žejna.
Tko da - upanje obstaja, nisem pa še ziher. Jutri naredim test zjutraj pa bom videla.
In vam seveda povedala.
Če bom preživela do jutra, seveda...
lp,
m

clock-img

06.07.2009, 12:31

clock-img

maca m

pencil-img

465

Jaz ti ful želim, da si srečka nosečka. Držim ti pesti.user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

V sanjah in ljubezni ni nič nemogoče.
(J.Arony)

clock-img

06.07.2009, 12:35

clock-img

SURF

pencil-img

1388

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.07.2009, 12:56

clock-img

isabeaux

pencil-img

994

user posted image  to je že ful dober znak....če pa si nočna...pa se trudi pred spanjem čim manj pit,...pol pa po vsaj 4 urah spanca naredi test...in po moje bo lepi + user posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

clock-img

06.07.2009, 13:40

clock-img

Anonimen

uf, mojca....jst mislim....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
po mojem no.....2 razlicna testa se ne morta enako zmotituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem