writing-img

Nemirno dojenje

clock-img

13.02.2005, 16:20

clock-img

mamsi

pencil-img

857

Buhdej,

vsi govorijo, naj bi 7 mesčni otroček jedel 4-5x na dan. No nama to ne uspe, ker je mala tako živahna, da ta hudo lakoto pogasi v parih minutah, potem se ji pa že mudi naprej igrat in raziskovat. Čez 1/2 ure je pa spet lačna. Zelo redko mi uspe, da jo pristavim in se naje do sitega za cca.3 ure. Tut z gosto hrano imava težave, ker se ne umiri toliko, da bi pojedla dovolj za nekaj časa. Par žlic pa konc, pol pa spet dojka čez 1/2 ure.

Kako naj jo tolko umirim, da bo pri miru jedla in se najedla par ur, če pa je tak firbec, da ne more bit pri miru. Je mogoče to en znak hiper-aktivnosti? Tut igra se ne sama prov dolg, se hitro naveliča igrač, parkrat jo okol obrne, pa vrže stran. Res jo je težko animirat.

Nasvet?!?

clock-img

13.02.2005, 16:29

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

13.02.2005, 21:25

clock-img

Anja167

pencil-img

1017

Živjo! Mi smo mogoče malo manj ekstremni, ampak nam vseeno tudi vleče v tej smeri... :)- Po moje to še ni hiperaktivnost, taki pač so naši pametni mulci raziskovalci - bodoči znanstveniki, seveda. Jaz nasveta nimam...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem