writing-img

Nenaspanost....

clock-img

13.10.2009, 19:15

clock-img

tweety83

pencil-img

784

Prosim če mi lahko katera od vas da kak koristen nasvet. Sem 26t noseča in cel teden že nisem naspana. Zaspim ob televiziji kot dojenček in se zbudim ko je treba iti lulat (kar je ponavadi do petkrat na noč)in potem ne zaspim več nazaj. Na vsake dve uri se zbujam - in to naspana da joj. Ko pa je treba iti v službo pa rdeče očke.
Zanimivo pa je da popoldan nisem čisto nič utrujena in zaspana.
Vse kar je da bi rada spala normalno celo noč! 

clock-img

13.10.2009, 19:52

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Meni se je isto dogajalo, jaz sem šla kar sred noči v dnevno in gledala TV (hvala bogu so bile glih OIuser posted image ), čez par munit pa sem kar na kauču dremala in zaspala, če pa sem šla nazaj v spalnico, pa sem spet bila ko sova. Pri 30 tednu sem pa spet normalno spala.
Ne vem kaj ti naj svetujem, le to da bo minilo enkratuser posted image . Lahk se tolažiš, da je to predpriprava na nočno vstajanje, ko bo dete privekalo na svet. Slaba tolažba, vemuser posted image

clock-img

13.10.2009, 20:01

clock-img

Žaka

pencil-img

291

Živjo punce !

Noseča sem 10 tednov, nosim dvojčke. Naj vam povem, da ne spim ponoči že od samega začetka, prav mučno je.

clock-img

13.10.2009, 20:59

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

joj, to je mene tok moril, ta prekinjen spanec. ta lulanje na uro, dve ponoči.. user posted image grrr..
meni je edino malo pomagal, da sem spala na najbolj neudobnem kavču, ki takrat začuda to ni bil,samoni pa to odpravilo mojega romanja v kopalnico in bluzenja po hiši, ker me je to preveč zdramilo.
zdravilo? rodila boš in ko bo tamali spal celo noč, boš tudi ti user posted image

clock-img

13.10.2009, 21:11

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Meni se je to dogajalo med prvo nosečnostjo.Sem cele noči previsela na internetu.
V drugi nosečnosti pa sem spala kot top.

clock-img

13.10.2009, 21:35

clock-img

manna

pencil-img

2556

Tudi jaz celo nosečnost nisem spala ponoči. Pomagalo mi je da sem si šla naredit topel kakav ali pa čaj od tekanne tisti za spanje.

clock-img

17.10.2009, 21:05

clock-img

Ella123

pencil-img

35

Pa poskusi vseeno čez dan vsaj malo počivat. Sicer pa kot ti je ena napisala, da je to predpriprava na čas, ko boš imela dojenčka user posted image  .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem