writing-img

Neredna menstruacija in zanositev

clock-img

27.06.2005, 20:53

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Po prenehanju jemanja KT pred pole leta imam precej neredne menstruacije (32. dan, 28., 29., 42. in sedaj je že 33. dan ine še vedno nič). Z možem nameravava naslednji mesec začet delat na dojenčku zato me zanima, če neredne menstruacije nujno s seboj prinesejo tudi težave pri zanositvi? Zanima me, če je tukaj tudi katera, ki je kljub nerednim M brez problema zanosila?
Prosim za odgovore, kajti ta :hudicek: me že počasi spravlja ob živce.

clock-img

27.06.2005, 20:58

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Po moje ni nujno, da boš imela probleme. Jaz imam sicer na minuto redne menstruacije, oz. sem jih imela, imam pa kolegico ,ki jih je imela nekje na dva meseca, včasih prej, včasih kasneje. Zanosila je po 6 ali 7 mesecih, kar se mi ne zdi nekako preveč, glede na to, da se tukaj nekatere trudijo po več let.

Vsem držim pesti:miska:.

LP,
Mojca:nosecka:

clock-img

27.06.2005, 21:00

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Lenika sem na istem kot ti in glede na sodelovanje že več mesecev na forumu ti lahko povem da nekatere izmed punc niso dobile M tudi več kot 60 dni in so zdej nosečke brez zdravniške pomoči.;)

clock-img

27.06.2005, 21:02

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Aja jst sm prenehala s KT pred dvema letoma in mam še zdej neredne. Delava pa od oktobra lani.8)

clock-img

27.06.2005, 21:28

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Nikoli nisem imela rednih M (30-45 dni). Prvič sem zanosila sedmi mesec, drugič nenačrtovano (med polnim dojenjem, še brez M, s samo dvema nezaščitenima odnosoma), tretjič pa v prvem poskusu. Tako da bi lahko rekla, da sem zanosila brez problemov.

clock-img

28.06.2005, 07:54

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

Neredne M niso pogoj,da ne boš zanosila,najbolj pomembna je ovulacija,ene jih čutijo druge ne in uporabljajo razne metode od merjenja bazalne temp. naprej,poskusi najprej brez vsega potem boš pa videla,srečno.

clock-img

28.06.2005, 11:08

clock-img

bobika

pencil-img

1470

Jaz sem tudi primer nerednih menstruacij. Po dveh letih od prenehanja jemanja kt, še sedaj nimam niti prebližno rednih. Moji ciklusi so se vlekli od 35 - 75, pa enkrat tudi 122 dni.
Pa poglej me sedaj, po 5 mesecih sem "frišna" srečka :nosecka:

clock-img

29.06.2005, 15:07

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Hvala lepa za vse odgovore, sem veliko bolj pomirjena.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem