writing-img

Neuspela biopsija horionskih resic

clock-img

13.06.2012, 18:51

clock-img

janka33

pencil-img

6

Pozdravljene punce,

danes sem bila na BHR, ki mi je niso mogli narediti, ker niso mogli priti do plodovnice. Niso mogli prodreti. Sedaj sem prenaročena na amniocentezo čez en mesec. Sem popolnoma razočarana, ker mi je do takrat, ko bom dobila izvide, predolgo in prepozno, da bi izvedela, če je vse ok. Bojim se, da mi tudi te preiskave ne bodo mogli narediti.
Je katera imela že podobne izkušnje?

Lepo se imejte,

Janka

clock-img

13.06.2012, 19:56

clock-img

Anonimen

Kako pa to?
Nikoli nisem slišala, da komu niso mogli narediti.

clock-img

14.06.2012, 09:18

clock-img

janka33

pencil-img

6

Ni uspel predor v maternico. Če bi pa pritisnili premočno, bi lahko bilo prenevarno za plod. Škoda no. Imam pa danes kar čudne bolečine, samo da ne bo kaj narobe.

Tudi sama še nisem zasledila takega primera, ampak meni je je pač zgodilo user posted image

Lp

clock-img

14.06.2012, 20:47

clock-img

Anonimen

Živjo!

Ne morem verjet. Kot da bi sebe poslušala kak mesec nazaj. user posted image user posted image

Meni se je namreč zgodilo popolnoma isto pred dobrim mesecem. Zdaj je za mano že opravljena amniocenteza. Ni bilo težav s prebadanjem maternice.... in tudi postopek je praktično neboleč, glede na to, da je mene BHR bolela, pa nimam nizkega praga bolečine. Mogoče, ker je bilo že čez samo mišico težko prodret.user posted image In tudi predrta mišica je mene bolela še 2-3 dni, posebej ob vstajanju, usedanju, dvigovanju trupa, hoji.

Upam, da sem ti kaj pomagala. Je pa po moje redko, da ne morejo predreti.

clock-img

15.06.2012, 09:10

clock-img

janka33

pencil-img

6

Zdravo,

ne moreš verjeti, kako sem vesela, da si se oglasila. Danes sem tretji dan, pa imam še vedno bolečine, samo ne več tako močne.

Malo si mi polepšala dan, hvala.

Želim ti lepo nosečnost še naprej,

lp

clock-img

15.06.2012, 09:30

clock-img

Anonimen

Janka, ne skrbi. Glavo gor. Verjetno je tudi pri tebi mišica, se bo že porihtala. Z oročkombo pa tudi v redu.

Hvala za lepe želje in lepo nosečnost tudi tebi. Pa veselo crkljanje čez par mesecev.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem