writing-img

Neznosne bolečine - 38t/6d

clock-img

03.06.2009, 10:19

clock-img

Mami26

pencil-img

82

Pozdravljene,

najbrž je že bilo kaj napisanga o tem,
vendar bi bila vseeno vesela, če mi katera kaj svetuje ali pove svojo izkušnjo.
V predelu jajčnikov-obeh me tako boli, da mislim, da me bo pobralo.
Občutek je tak, kot preden dobiš M, samo še hujši. Po mojem popadki ne morejo biti, saj ni nekega zaporedja.
Res me boli zelo, ampak mi ni do P, da ne bodo rekli, saj ni nič,.... Jutri imam CTG in ne vem kaj naj.
A je katero isto bolelo pa kljub temu ni prišlo do poroda oz ni bilo nič narobe.
Tamali brca še vedno kot bi bil majhen konjček, kar me veseli.
sedaj ko tole pišem imam občutek, da mi hoče raztrgat maternico, pa ležanje tudi ne pomaga.
Prosim svetujte oz povejte svoje izkušnje.

Hvala

Lep dan

clock-img

03.06.2009, 10:21

clock-img

HHH

pencil-img

1221

Bi rekla, da so se začeli popadki.

clock-img

03.06.2009, 10:25

clock-img

lily975

pencil-img

512

Jaz bi se na tvojem mestu šla raje pokazat .Tud če nič ni , bi bila vsaj pomirjena ,da je vse OK !

clock-img

03.06.2009, 10:31

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Glede na to, da je itak čas, da rodiš, pojdi v porodnišnico.

clock-img

03.06.2009, 10:35

clock-img

higuys

pencil-img

1160

Začetek poroda. Pojdi v porodnišnico.

Meni se je začelo ob treh polnoči , šele ob štirih popoldne smo prišli na 5 minut, rodila sem drugo jutro , takoj po polnoči.

clock-img

03.06.2009, 11:26

clock-img

Mami26

pencil-img

82

1.Dvomim, da bi bili popadki, saj ni nikakršnega konstantnega ponavljanja, boli pa kot hu.....
Če bi bili popadki bi bilo neko zaporednje na 30 min ali 15min, a ni tako.
Pri meni pa pride pa boli, potem pa spet neha.
Enkrat boli dlje časa drugič manj,...

2.Me pa boli kot sem rekla, samo v predelu jajčnikov-maternice, občasno zareže tudi v križu. Ne čutim bolečine proti trebuhu - od spodaj, saj bi naj tako izgledali popadki, sem pa res prvikrat noseča in,....

clock-img

03.06.2009, 11:33

clock-img

Anonimen

mami26,jaz tud mislim da boš šla v Rimuser posted image .moji nepopadki so se začeli ob 6h zjutraj,ob 8h sem dragega nagnala da nič ni,naj gre v službo,ker ni blo ne na 15,ne na 45min,je blo kr nekaj,časovno nepovezano.ampak blo je.šele ob 22.30 sem rodila 2.user posted image .tak da le pogumno in srečno!

clock-img

03.06.2009, 11:34

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: Mami26

1.Dvomim, da bi bili popadki, saj ni nikakršnega konstantnega ponavljanja, boli pa kot hu.....
Če bi bili popadki bi bilo neko zaporednje na 30 min ali 15min, a ni tako.
Pri meni pa pride pa boli, potem pa spet neha.
Enkrat boli dlje časa drugič manj,...

2.Me pa boli kot sem rekla, samo v predelu jajčnikov-maternice, občasno zareže tudi v križu. Ne čutim bolečine proti trebuhu - od spodaj, saj bi naj tako izgledali popadki, sem pa res prvikrat noseča in,....

ja, luba duša, kako boš pa potem vedela, kako zgledajo popadki? Ponavadi najprej zagrabi v križu, po tem veš, da gre za popadke, mislim, bolečina se najprej pojavi v križu in potem razširi ne vem kam, kot pri M. Sicer pa, če si se odločila, da se ne greš pokazat, se pač ni treba, morda boš zdržala do jutri do CTg-ja, morda boš pa prej odšla. Me smo ti povedale svoje.

clock-img

03.06.2009, 11:44

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Kot so ostale napisale, začenja se porod, dihaj.

Mama štirih deklic in 5ra

clock-img

03.06.2009, 11:47

clock-img

ajataja

pencil-img

1672

najbrž si že mamica user posted image ne,resno ti kar pojdi se pokazat saj  si že čisto blizu in popadki so različni,ni nujno da so vsakih par minut.

< Sporočilo je popravil ajataja -- 3.6.2009 11:50:02 >

clock-img

03.06.2009, 11:49

clock-img

Mami26

pencil-img

82

Hvala za odgovore in nasvete. 
Malo še počakam, da vidim kako se bo vse odvijalo, potem pa pokličem mojega v službo.

Lp

clock-img

03.06.2009, 12:08

clock-img

Taddy78

pencil-img

1983

Ni nujno da se začnejo v križu...glede na to da si po tednih  že proti koncu, kar idi v porodnišnico, sigurno se vrneš v dvoje user posted image

clock-img

03.06.2009, 12:10

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Ma, kaj te stane - stopi do svojega G ali do porodnišnice in naj preverijo, če se začenja, če si že odprta...

Srečno!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

clock-img

03.06.2009, 12:22

clock-img

Mami26

pencil-img

82

Bolj ko berem vaše prispevke, bolj me vleče v P.
Me pa zanima nekaj, saj vem, da je teško doma videti, če si odprt, ampak kot je opaziti "moja je še vedno majhna in nič kaj prožna" - upam, da me nimate za noro.
V bistvu me zanima, če je varianta oz je katera imela popadke, odprta pa ni bila in je kljub temu takrat - v tistem dnevu oz naslednjem rodila?

Lp

clock-img

03.06.2009, 12:26

clock-img

Anonimen

Jaz sem šla prvič v P en dan prej, ker me je špikalo. Pa so me domov poslali, ker kao ni bilo nič. Naslednji dan sem šla pa zares. Bolelo me je kot hudič (vsepovsod) in ko sem prišla, sem bila odprta 6 cm in popadki so bili na 3 minute.

clock-img

03.06.2009, 12:29

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Bolj ko berem vaše prispevke, bolj me vleče v P.
Me pa zanima nekaj, saj vem, da je teško doma videti, če si odprt, ampak kot je opaziti "moja je še vedno majhna in nič kaj prožna" - upam, da me nimate za noro.

Zakaj nora? Pač vprašaš. Odpira se MV, tega pa ne moreš videti, če gledaš samo vhod v vagino in premer vagine - ta se prej nič posebej ne odpira.

Vso srečo ti želim in zdravo štručko user posted image user posted image user posted image Tudi jaz namreč menim, da se je začelo dogajat user posted image

clock-img

03.06.2009, 12:37

clock-img

meta21

pencil-img

4980

Popadki so lahko v križu lahko pa zgledajo kot da te fejst tišči na blato ali pa pred M. Jaz tistih v križu nisem imela. Ko se je začelo so bli na eden na 10 min, drugi na 30, tretji na 15 itd. Nobenega zaporedja pa sem tudi čakala tako kot ti. Vse je postalo jasno, ko mi je čez 3 ure odtekla voda pa sem vseeno prišla v P 1 cm odprta.

Prodnišnica je zato, da greš tja ko se ti nekaj takega dogaja. Da si ne boš pol očitala te svoje vljudnosti. Bejži tja...pa srečno!

clock-img

03.06.2009, 13:17

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

Pozdravljene,

V predelu jajčnikov-obeh me tako boli, da mislim, da me bo pobralo.
Občutek je tak, kot preden dobiš M, samo še hujši. Po mojem popadki ne morejo biti, saj ni nekega zaporedja.

Ja, rodit pojdi luba duša user posted image . Žal popadki ne izgledajo vedno tako, kakor piše v knjigah in kakor učijo v m.šoli. Kaj te pa stane če prideš v P in ti rečejo da nič ni? Boš pa pač šla pomirjena domov. Ampak ti si že za sprejem, resno. user posted image

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

clock-img

03.06.2009, 13:39

clock-img

meta21

pencil-img

4980

Se je že odjavla... Srečno mami26!user posted image

clock-img

03.06.2009, 13:39

clock-img

meta21

pencil-img

4980

Ah, zdaj si pa spet prijavljenauser posted image

clock-img

03.06.2009, 13:42

clock-img

Mami26

pencil-img

82

Punce,
uro nazaj sem prišla domov in se vlegla ter gledala tv.
Vzela sem uro in za hec opazovala, kdaj me ful zagrabi za cca.20s.
Ne boste verjele, na vsakih 8min "zagrabi" - oz je morda popadek.
Na koliko min naj bi bili popadki, da greš v P?
Grem v Mb in do tja imam cca.40min.

Hvala

Lp

clock-img

03.06.2009, 13:45

clock-img

tažana

pencil-img

1601

Res zabavno tole brat. Za tebe malo manj, ampak ravno tako se bere, kot da nočeš rodit user posted image . JAz bi šla na tvojem mestu se tudi pokazat (ali pa v nizkem štartu čakat, da  bo postao nevzdržno). (ampak bolje tisto prvo).

Veliko sreče ti želim...

clock-img

03.06.2009, 13:45

clock-img

higuys

pencil-img

1160

no  user posted image  , če so na osem minut le pojdi...

Čimmanj bolečin in  zdravega otročka.

clock-img

03.06.2009, 13:46

clock-img

tažana

pencil-img

1601

Veš kaj, kar pojdi! user posted image

clock-img

03.06.2009, 13:49

clock-img

piko12

pencil-img

636

Če boš čakala take popadke kot piše v knjigi, bo pa res porodnišnica mogla k tebi prit... V teoriji greš v P, ko so na 5 min.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem