writing-img

Nič znakov

clock-img

23.06.2008, 10:24

clock-img

Anonimen

Oj punce!
Malo sem v strahu in bi rada samo slišala nekaj pozitivnih besed. Sem 11 tednov noseča. Prva nosečnost se je končala, da je nehal biti srček in zdaj me je velikokrat strah, da bi se zgodilo enako. Pa nič znakov nimam. Nič res pomeni nič. Kaj to je vredu? Prejšnji teden je bilo sicer na ultrazvoku vse ok! user posted image  Samo tako bi rada, da mine še ta teden in upam, da bom po treh mesecih manj v strahu.

clock-img

23.06.2008, 10:28

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Bodi srečna, da nimaš nič znakov in slabosti. To pa še ne pomeni, da ni vse ok. Samo ne sekiraj se, pozitivne misli, pa bo.
Srečno!

clock-img

23.06.2008, 10:31

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

Ne vnašaj strahu vase, sploh ne razmišljaj o tem, kaj vse bi lahko bilo ... zdaj rabiš pozitivne misli in mi jih bomo delili s tabo. Kar reci si: vse bo v redu in vse poteka tako kot mora user posted image

clock-img

23.06.2008, 10:31

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Poglej mene. user posted image Pred to nosečnostjo je plodeku nehal biti srček. Sledila je boleča abrazija. Tale nosečnost, ki se bliža koncu je bila kar nenehno zavita v neke dvome. Nisem bila mirna zaradi pretekle izkušnje. Ampak skrbi ti ne bodo pomagale. Misli pozitivno! Če bo hotelo iti kaj narobe na to itak ne boš mogla vplivati. Počivaj ko lahko, bodi pozitivna, skrbi z otrokom se pa res začnejo že v nosečnosti.
Bodi pogumna! Pošiljam ti pikopoko za srečo! user posted image

clock-img

23.06.2008, 11:18

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

23.06.2008, 11:55

clock-img

*nina*

pencil-img

686

jaz sem v 14t pa tudi nimam nobenih znakov, pred to nosečnostjo sem tudi imela čiščenje, ker se mi je v gv nabirala kri in se plod ni mogel razvijati. prejšni teden sem imela NS in našemu sončku gre zaenkrat  zelo dobrouser posted image
ne skrbi vse bo vredu, vem da je lahko to rečt, moraš vedeti, da tudi tiste, ki imajo vse možne znake nosečnosti, se isto obadajo s takimi strahovi, vse bodoče mamice se. to je normalno, probaj pa , da se boš čim manj sekirala.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem