IZVIRNO SPOROČILO: princeska29
kot bi brala svojo zgodbo pred petimi leti
partner se mi je gabil in niti pomislit nisem mogla da bi sexala z njim že vsak njegov dotik je bil muka in do njega sem bila zelo osorna in zajedliva bila sva že na tem da zvezo končava in poskušava oba biti srečna pač z drugim partnerjem.a nisva se želela kar tako vdati in sva poskušala na vse možne načine poiskati rešitev.in bitko sva dobila
kako pa sta rešila? jaz sicer s tem nimam problemov, še

no, ubistvu mene moj vedno bolj privlači. na začetku je pač bila privlačnost osnovna, ne znam se izrazit, ampak zdaj, ko si poveva kaj komu paše, ko se trudiva, da je obema dobro in da imava skos drugačen sex, je pa drugače. bistvo je, da v seksu uzivas. mislim, da sicer popolnega partnerstva ni, tudi midva se kregava, ampak seks pa je del popolnosti in brez tega ne boš nikoli srečna. jaz bi se s takim človekom pogovorila (praviš da te razume in spoštuje), pogovorita se, vprašaj za mnenje in skušajta delat tisto, kar ti sede, kar te vzburja, imejta več predigre... bodi packa. in mislim, da bosta rešila. ker v nasprotnem primeru pa pejt stran, ker vidiš da ženske, ki so tudi po deset let skupaj, se ni nič spremenilo in tu ni popolnosti partnerstva, ker je nekaj kar te ne zadovoljuje, delaš pa za voljo drugega, ali pa ker se to pač dela. to ni prav, v vsem moraš uživati, v vsem. zato rešita, preden bo tako dolgo trajalo, da se ti ne bo zdelo prav povedati ali ti bo prepozno in boš "trpela", kasneje pa mogoče tut usračkala in bla z drugim in ga izgubila. mogoče nakladam in prehitro sklepam, ampak te je že začel drugi privlačit. raje se pogovori z fantom o tem, kako rešiti problem, kot pa da mu boš "morala" reči da si ga prevarala.
tu je tisto, ko pravite nekatere, da sta oba kriva za prevaro. ja, najbrž, ampak samo njen fant (če izhajamo iz tega primera) bi bil kriv samo zato, ker ona ni uživala... bistvo pa je, da je "popoln" na vseh področjih, ni pa bila iskrena in mu rekla, kaj jo moti... je lažje najti drugega? ali ga samo prevarati? ceni tisto, kar imaš, sploh če veš, da je vredno