writing-img

Nike-mnenje

clock-img

12.07.2007, 23:55

clock-img

Anonimen

čist tko me zanima če veste da je to ime po grški boginji zmageuser posted image  glede na to da me ena prepričuje da tega ne more vedeti ker to ni njen foh me res zanima če se o teh zadevah v šoli niste nikoli učili da bi to lahko vedeli.

clock-img

12.07.2007, 23:57

clock-img

rija

pencil-img

15589

vem. križanke pač user posted image

...vox populi...

clock-img

12.07.2007, 23:57

clock-img

Anonimen

Ne pomojem se tega res nikoli nismo učili v šoli,al sm pa jst prespala...vem pa tko,sem ze slisala pomen imena Nikeuser posted image

clock-img

13.07.2007, 00:00

clock-img

Anonimen

pa je to splošna razgledanost al niuser posted image

clock-img

13.07.2007, 00:01

clock-img

rija

pencil-img

15589

IZVIRNO SPOROČILO: duc.20

pa je to splošna razgledanost al niuser posted image

je.

...vox populi...

clock-img

13.07.2007, 00:06

clock-img

Anonimen

Nas tega niso ucil v soli. Ves kok je teh raznih grskih in rimskih bogov? Za moje pojme nepotreben balast, razen tistih ta osnovnih in pomembnih user posted image  

Zame je prva asociacija Nike na cevlje in cote Nike.

clock-img

13.07.2007, 00:09

clock-img

Anonimen

ns so pa to vse učil, smo mogl imena zrecitirat kot poštevanko.

clock-img

13.07.2007, 06:08

clock-img

Anonimen

Lepo ime user posted image

clock-img

13.07.2007, 07:40

clock-img

nanab

pencil-img

25

JA, to je splošna razgledanost. Mi smo mogli v osnovni šoli in gimnaziji znat vse na pamet in to grške in rimske bogove.

clock-img

13.07.2007, 07:54

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

po moje smo pa to ja omenili na Gimnaziji ...

clock-img

13.07.2007, 08:03

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

Ja, meni se zdi, da to spada k splošni razgledanosti, da veš, da je nike boginja zmage - in ja, mi smo se tega učili v gimnaziji, ena izmed prvih snovi v prvem letniku: Homer:Odiseja + grška in rimska mitologija user posted image Mi je bila ena izmed bolj zanimivih tem, zato se spomnim.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

13.07.2007, 08:09

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Men to ime sploh ni primerno za slo predvsem zato ker ne vem al se to prebere nike ali najk al kaj druga.user posted image Sem pa vedla da je to bila ena boginja ja in ne nismo se to učil v šoli.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

13.07.2007, 08:15

clock-img

nuala

pencil-img

1653

Ja, vem, ne vem pa, če smo se to učili v šoli.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

clock-img

13.07.2007, 08:16

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

zdaj mi pa nekaj razložte, jaz sem vedno mislila, da je Nika slovenska raličica imena te grške boginje -> sem že pogledala na internetu, res je tako.user posted image

Drugače je pa res v prvem letniku smo obravnavli literaturo od njenih začetkov, Ep o Gilgamešu, mi je še najbolj ostal v spominu, pa neka egipčanska pesem nosačev žita ...

... še nekaj sem pozabila, nekaj let nazaj je ena znanka dala ime hčerki Afrodita in je moja mami komentirala: "To si pa lepo izbrala po boginji". Njen odgovor: "Ne, ta mala je dobila ime po kozmetiki". user posted image

< Sporočilo je popravil Olivija -- 13.7.2007 8:19:58 >

clock-img

13.07.2007, 08:25

clock-img

Anonimen

čist tko me zanima če veste da je to ime po grški boginji zmageuser posted image  glede na to da me ena prepričuje da tega ne more vedeti ker to ni njen foh me res zanima če se o teh zadevah v šoli niste nikoli učili da bi to lahko vedeli.

vem. v šoli pa se nismo učili. Pomebno je, da veš ti in  da je ime tebi všeč

clock-img

13.07.2007, 09:00

clock-img

ElaM

pencil-img

2667

IZVIRNO SPOROČILO: puncica

Men to ime sploh ni primerno za slo predvsem zato ker ne vem al se to prebere nike ali najk al kaj druga.user posted image

Mene tudi to zanima? Sem pa vedla, da je boginja zmage.

:)

clock-img

13.07.2007, 09:19

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

13.07.2007, 09:21

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

IZVIRNO SPOROČILO: Olivija

"Ne, ta mala je dobila ime po kozmetiki". user posted image

user posted image  ja, taka je žal splošna razgledanost nekaterih, prav žalostno

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

13.07.2007, 09:25

clock-img

Anonimen

Ne spomnim se, če smo se v šoli učili ali ne. Ne zdi se mi to stvar neke blazne splošne razgledanosti oziroma po drugi strani zaplankanosti. Če veš, veš, če ne, pa pač enkrat zveš. Glavno je spraševati in se ne delati, da vse veš. Potem še kdaj kaj novega zveš. Pametni sprašujejo in taki so potem lahko splošno razgledani. Taki, ki si upajo priznat, da nečesa ne vedo, in taki, ki z veseljem nekomu povedo kaj novega, brez da bi zraven razglabljali o splošni razgledanosti.

clock-img

13.07.2007, 09:38

clock-img

polona2

pencil-img

2144

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Ne spomnim se, če smo se v šoli učili ali ne. Ne zdi se mi to stvar neke blazne splošne razgledanosti oziroma po drugi strani zaplankanosti. Če veš, veš, če ne, pa pač enkrat zveš. Glavno je spraševati in se ne delati, da vse veš. Potem še kdaj kaj novega zveš. Pametni sprašujejo in taki so potem lahko splošno razgledani. Taki, ki si upajo priznat, da nečesa ne vedo, in taki, ki z veseljem nekomu povedo kaj novega, brez da bi zraven razglabljali o splošni razgledanosti.

Se popolnoma strinjam.

clock-img

13.07.2007, 09:39

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Vem, in ja, smo se učili. Meni je lepo ime, čeprav ponavadi nisem navdušena nad tujimi imeni. Prebere se pa Nike.

clock-img

13.07.2007, 09:44

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Tudi mi smo se o tem učili v šoli, drugače pa je to lepo ime user posted image .

clock-img

13.07.2007, 09:47

clock-img

murkica

pencil-img

2075

No jaz pa nisem tako dolgo iz šole, vendar se nikoli ne spomnim, da bi omenjali Nike. Z Nike sem se srečala šele v srednji šoli, ko je bila Nike moje sošolka in je povedala, da so jo poimenovalipo boginji.

Drugače pa mi na začetku niti ni bilo tako všeč, ker mi tudi punca ni bila ne vem kako, ampak kasneje pa smo vseeno postale prijateljice pa še imena samega sem se navadila.

Je pa res, da so jo sošolci klicali NIKE(beri najk user posted image ) po supergah.

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

clock-img

13.07.2007, 09:48

clock-img

Anonimen

Ja, vem. In o antičnih mitologiji smo se učili v šoli.
Mimogrede: luštno ime za malo borkouser posted image

clock-img

13.07.2007, 10:00

clock-img

Anonimen

Ja vem.
Smo se učili v šoli, pa tud tko bi pomoje vedela. Men je to čist splošna razgledanost.
Ime pa res primerno za malo borkouser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem