writing-img

Nike superge

clock-img

14.11.2011, 14:17

clock-img

josephine27

pencil-img

2570

Ker vem, da tukaj vse veste- Ali so Nike superge res manjše številke? Rada bi naročila po netu pa se bojim da ne bi vzela napačne številke.Torej če nosim št. 39 potem moram kupit Nike 40? Al so št. nekje vmes? Sprašujem za odrasle.

clock-img

14.11.2011, 15:12

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

IZVIRNO SPOROČILO: josephine27

Ker vem, da tukaj vse veste- Ali so Nike superge res manjše številke? Rada bi naročila po netu pa se bojim da ne bi vzela napačne številke.Torej če nosim št. 39 potem moram kupit Nike 40? Al so št. nekje vmes? Sprašujem za odrasle.

Ja, so manjše številke. Jz kupim 0,5 ali 1 številko večje - odvisno od modela. Po mojih izkušnjah - če so usnjene obvezno 1 št. večje, če so iz tekstila pa 0,5 številke večje. Slednje se namreč hitreje in lažje "raztegnejo", medtem ko se usnjene ne.

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

clock-img

14.11.2011, 18:20

clock-img

Anonimen

Ja Nike ima majhne številke ... tamala ima nogico 23-24, najkice ima pa 25 številko in so ji ravno prav na komot.

clock-img

14.11.2011, 22:08

clock-img

polona5

pencil-img

188

Sem jih pred kratkim kupila, imam št. 38, pa so mi bile 38,5 kot ulite. Po mojih izkušnjah ti bodo pol številke večje superge ravno prav, ker sem sama merila tudi eno št. večje, pa so mi bile prevelike. Lp

clock-img

15.11.2011, 14:56

clock-img

josephine27

pencil-img

2570

hvala

sem naročila včeraj zvečer usnjene 1 št. večje in so mi super. imajo pa res hitro dostavouser posted image

clock-img

15.11.2011, 15:19

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

kje pa si jih naročila, če ni skrivnost. Moje tekaške so malo utrujene..user posted image

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni