1
Zadnji članki

Zgodbe malih junakov: Borila se je kot levinja
Inkubator pokrit s pregrinjalom z izvezenim levom. Edina je imela tako pregrinjalo. Povedala sem ...
Resnične zgodbe

Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zap...
Aktivnosti
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

za srečo.
, ali pa zaživiš normalno brez te navlake
) in po nekaj letih prekinitve razmerja (potem ko si že slišal toliko sočnih na račun bivšega) vedno slišiš tisti znani stavek: za prepir sta potrebna dva - saj sem sam/a tudi kriv/a... Ja, tudi sama se dostikrat znajdem v situaciji, ko sem jezna na moža in se mi zdi, da je nefer in se samo meni dela krivica... potem pa malo zadiham, se postavim (vsaj poskusim) v njegovo situacijo in slika se skoraj vedno spremeni (pogovor z njim pa dodatno pomaga)! Zakon ni samo luštno se imet - nažalost je 90% trdega dela, da je potem tistih 10% lepega (pa to velja za oba). Seveda pa zna bit teh 10% tako lepih in edinih, kar ti ostane v spominu! Ne smeš gledat na življenje tako črno belo (nikoli ni 50:50) - enkrat daš ti 80, on 20...drugič obratno.