1
Zadnji članki

Pustite otroka, da "packa"!
Otroci po naravi radi likovno raziskujejo, le starši smo tisti, ki nas te njihove \"packarije\" p...
Učenje in igra

Ustvarjalne ideje in igre za pomladne dni
Pisana narava se je prebudila. Okoli nas je polno cvetlic in drugih pisanih rastlin, ki nam olepš...
Prosti čas
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

za srečo.
, ali pa zaživiš normalno brez te navlake
) in po nekaj letih prekinitve razmerja (potem ko si že slišal toliko sočnih na račun bivšega) vedno slišiš tisti znani stavek: za prepir sta potrebna dva - saj sem sam/a tudi kriv/a... Ja, tudi sama se dostikrat znajdem v situaciji, ko sem jezna na moža in se mi zdi, da je nefer in se samo meni dela krivica... potem pa malo zadiham, se postavim (vsaj poskusim) v njegovo situacijo in slika se skoraj vedno spremeni (pogovor z njim pa dodatno pomaga)! Zakon ni samo luštno se imet - nažalost je 90% trdega dela, da je potem tistih 10% lepega (pa to velja za oba). Seveda pa zna bit teh 10% tako lepih in edinih, kar ti ostane v spominu! Ne smeš gledat na življenje tako črno belo (nikoli ni 50:50) - enkrat daš ti 80, on 20...drugič obratno.