writing-img

Norice?

clock-img

08.07.2006, 16:20

clock-img

oka

pencil-img

1773

Pozdravljene!

Naša dveletnica se je danes zbudila z nekaj pikicami po trebuhu. Vročina ji je trenutno narasla na 38. Najverjetneje so norice, saj jih imamo v vrtcu.
Zanima me, po kolikem času se na pikicah pojavijo vodeni mehurčki, ker do sedaj so pikice ostale nespremenjene.
Zasledila sem tudi, da pri noricah otroku ne smemo dati Voltaren svečk za zbijanje vročine. Zanima me zakaj, saj, ko sem zdravniku omenila, da ji ponavadi  dam Voltaren svečko, ke paracetamolova pri naši ne pomaga, me ni nič opozoril , da ji Voltarena ne bi smela dajati.  Hvala vam za kakršne koli informacije!

LP

< Sporočilo je popravil oka -- 8.7.2006 16:22:31 >

clock-img

08.07.2006, 16:23

clock-img

Anonimen

Za Volatren še nisem slišala, da se ne bi smel dati. Drugače pa naj bi mehurčki ratali danes popoldne ali zvečer. Upam, da jih bo čimmanj, včasih menda lahko tudi ni skoraj nobenega.

clock-img

08.07.2006, 16:43

clock-img

oka

pencil-img

1773

Hvala Splišni za speedy odgovor. To o Voltarenu sem zasledila na forumu. Sem pa poklicala na infekcijsko kliniko, kjer so mi rekli, da aspirina res ne smem dati,  ker spada med salicilate in  lahko pride do Rayevega sindroma (nekaj s propadom avtoimunskega sistema), Voltaren pa da lahko dam. Hvala še enkrat.
LP

< Sporočilo je popravil oka -- 8.7.2006 16:55:03 >

clock-img

08.07.2006, 17:04

clock-img

Anonimen

Ja, to to o Aspirinu je res dobro vedet. Ker zaradai tega Rayevega sindroma je umrl otroček moje znanke.
Čimmanj pik vam želim.

clock-img

08.07.2006, 21:46

clock-img

rainbow

pencil-img

2869

kaj takega, groza Splišniuser posted image user posted image
mi smo se že rešili tega user posted image , hvala bogu.

Tudi jaz želim čim manj pik, srbenja in vročine.

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem