writing-img

Norice - pravi, da ga srbi

clock-img

08.10.2008, 12:16

clock-img

sayuri

pencil-img

6383

NAš 4 letnik je v nedeljo dobil prve izpuščaje noric. šLi smo k dežurnemu zdarvniku in dobil je sirup Flonidan. Do danes je bil sirup učinkovit. Že ponoči pa je začel mali tarnat, da ga srbi. DAnes vsake toliko časa kar poskoči od srbenja. Je sicer zelo potrpežljiv in dobro prenaša vse skupaj, zato mu tud verjamem, da ga zasrbi in celo boli user posted image .
Sem klicala pediatrinjo in je rekla, naj povečam dozo sirupa in da naj ga tuširam v hladni vodi. Oboje sva izvedla, pa je bil mir za pol urce, potem pa spet isto user posted image

Naj prosim pediatrinjo za drug sirup?

Je še kaj, kar lahko storim, da ga ne bi srbelo?

Kdaj - kateri dan so norice "najhujše"? Pri nas je danes 4. dan.

KAtere norice pravzaprav srbijo - tiste vodeneuser posted image , tiste, ki so se pravkar naredile in so še "suhe"user posted image ali tiste, ki so pravkar vodene nastaleuser posted image

clock-img

08.10.2008, 12:22

clock-img

mlinar

pencil-img

236

Moja hčerka je lani prebolela norice vem da res srbi dobila je sirup claritine  vendar ni dosti nič pomagalo

clock-img

08.10.2008, 13:09

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

jaz ti tudi ne znam pomagati. Ubogi revček.user posted image

Imamo pa tudi mi Claritine, sicer za alergije. Mogoče pa probaš ta sirup.

Upam, da jih čimprej prebolite.

kaj pa če ga poskusiš kako zamotiti, da ne bi mislil toliko na srbenje? Naš uživa v risanju s prstnimi barvami in sem ziher, da bi naš tako pozabil na srbenje user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

clock-img

08.10.2008, 13:40

clock-img

skokica01

pencil-img

356

Mi smo ji dajali Fenistil kapljice, ampak če je ful hudo pa mogoče res probajte s Claritine sirupom.

clock-img

08.10.2008, 17:46

clock-img

ursakatja05

pencil-img

22

jaz sem jo kar s hladilnom mazilom namazala po pikah pa claritine sirup zraven. je pomagal

Uživaj življenje

clock-img

09.10.2008, 14:52

clock-img

sayuri

pencil-img

6383

Hvala za odgovore. Ker stanje ni bilo nič boljše, sem klicala pediatrinjo in prosila za zamenjavo sirupa. Smo dobili ****an sirup in je takoj učinkoval.user posted image  <Hvala bogu.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem