writing-img

Norice in mazilo

clock-img

20.12.2007, 09:39

clock-img

arielca

pencil-img

2312

Zakaj pri noricah ne dobiš več belega mazila za pikice? Se to sploh še kje dobi?

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

clock-img

20.12.2007, 10:05

clock-img

Gordana-3

pencil-img

978

lahko kupiš v lekarni

clock-img

20.12.2007, 10:08

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Lahko ga kupiš v lekarni, ampak zdravniki ga res več ne prepisujejo. Pa se zdaj ne morem spomniti zakaj ne. user posted image

clock-img

20.12.2007, 13:45

clock-img

mml

pencil-img

4156

po tekočem pudru pride pogosteje do dodatnih bakterijskih okužb, ker koža ne diha. Po drugi strani pa se srbenje zmanjša samo za toliko časa, dokler je puder tekoč, ko pa se strdi, je tudi srbenje bolj izrazito. Tako da sedaj priporočajo Claritine in tuširanje z malčno vodo.

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

clock-img

21.12.2007, 10:53

clock-img

PIAF

pencil-img

763

Meni je pediatrinja odsvetovala, njena sestra pa je rekla, da ona je mazala svojo deklico. V lekarni so mi priporočali in sem kupila in mi ni žal. Imela sta oba koze (sin-3 leta) in hčera (3 mesece) in oba sem s tem namazala in so se hitro sušile koze. Pa Claritine sem starejšemu dala dva dni zvečer eno žličko.

clock-img

01.01.2008, 21:19

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

Da ne odpiram nove teme:
tudi Jan je danes dobil prve izpuščaje, ki so že vodeni. Mislim da so to norice. user posted image
Zanima pa me, kako se reče temu mazilu?
Pa enkrat sem nekle prebrala, da se kupi ena super kremica za norice v Avstriji? A katera ve kako se ji reče?

clock-img

02.01.2008, 10:56

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Janeja, kr v lekarno greš in rečeš, da bi imela tekoči puder za norice. Sem jih pa jst ravno pred kratkim prebolela in mi to mazilo ni nič pomagala, še bolj me je srbelo, ker so se oblačila "zatikala" in me je cukalo, podobno, kot poleti, če si ne spereš soli, ko greš iz morja, tako, da se nisem več mazala.

Sem pa pisala pred kratkim, da mi je ena punca svetovala kopel iz sode bikarbone, ampak samo namočiš otročka in vn, potem pa samo potapkaš z brisačo. To je pa pomagalo in sem sebe in Izo namakala tri dni zaporedoma, potem so se pa koze že začele sušituser posted image Ampak res naj se samo uleže, toliko, da se zmoči in vnuser posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

clock-img

02.01.2008, 13:02

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

Hvala tinkamiška, sem prebrala tisto tvojo temo in je sodabikarbona že na spisku stvari, ki jih moram jutri kupit. Upam, da zdržimo ponoči brez glede na to, da je danes vse zaprto. Bom pa še v lekarni vprašala ...

Pa saj upam, da ne bo prehudo. Danes je drugi dan in ima Jan vsega skupaj 15 pikic! Čez par dni pa pričakujemo drugi val - pri Lei user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem