writing-img

Nosečka?

clock-img

20.12.2006, 10:37

clock-img

Anonimen

Drage forumovke!

Velikokrat vas berem, le redko, res zelo redko se oglašam (na tej temi pravzaprav še nikoli user posted image ). A danes...
... me je nekaj prešinilo in sem si rekla, pa dajmo napišimo svoja občutja.
Torej - sem mamica dveh sončkov (dobra tri leta in dobro leto sta starauser posted image ). In sedaj sem v pričakovanju user posted image  (upam, da sem uporabila pravi znakec user posted image ). Pa mi zamuja, pa se mi vrti, pa mi je malce slabo, pa... In sedaj me je na nek način strah iti po test. Ker...

Od nekdaj sem si želela tri otroke (tudi mož pravi - vsaj tri user posted image ). A sedaj v dani situaciji me je strah sanjati, da morda pa to je to in sem user posted image , ko pa je morda vse skupaj samo pretres hormonov.
Upam, da me razumete, kaj hočem povedati.

Imate kakšno besedo spodbude tudi zame?

clock-img

20.12.2006, 11:33

clock-img

srki

pencil-img

9222

Joj, anonimna, to je tako lepo, oba si otroka želita, mogoče ti je to že tudi uspelo. Seveda obstajajo pomisleki, kaj, kako, ampak pri vama res ne rabi biti teh vprašanj. Imata že dva sončka, zakaj ne bi imela še tretjega, pa še želita si ga. Kar pogumno!

clock-img

21.12.2006, 09:52

clock-img

Anonimen

Hvala za spodbudne besede user posted image !

Sem se odločila, da počakam do jutri in če še ne bo user posted image , potem pa grem po test. A v meni je ena sama zmeda user posted image ...

Pozdravčki vsem!

clock-img

21.12.2006, 11:01

clock-img

Marelica

pencil-img

1176

Draga mamica dveh sončkov in morda nove pikice!

Čestitam, če vam je v tretje uspelo! Ne boj se občutkov zmede, vse se bo lepo uredilo ko bo čas za to. Nosečnost tako traja še predolgo in boste imeli dovolj časa, da se pripravite na prihod tretjega člana. A ni lepo, da sta si toliko otrok celo želela? Jaz sem vesela za vsako novico o zanositvi in tudi zate sem! Sicer pa 2 otroka ali 3 ni nevemkaka velika razlika in ni dvoma, da boste zmogli. Le pogum!user posted image user posted image user posted image user posted image  

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem