writing-img

Nosečniška oblačila kje v Celju?

clock-img

11.10.2006, 09:26

clock-img

mojcapr

pencil-img

457

Zanima me kje kupujete nosečniška oblačila v Celju, razen v H&M?user posted image
Včasih je bil La Vie v interšparu? Zdaj pa nimam pojma, no tud za Velenje mi lahk povete?

clock-img

11.10.2006, 10:01

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Mislim, da La Vie ne obstaja več v Intersparu, imajo pa menda nekja njihovih reči v Baby centru. Težka bo z nosečniškimi oblačili v Celju, H&M je najboljši. Aja, pa pri tržnici je ena mala štacuna, ne vem, kako se ji reče, je pa pa tam, če greš od lekarne Hus proti tržnici, zraven pekarne. Trgovinica je bolj neugledna na zunaj, ampak sem videla not nekaj čednih nosečniških hlač.

clock-img

11.10.2007, 22:04

clock-img

Katy13

pencil-img

1453

Kakšne so pa cene v tej trgovini (v neugledni)?

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

clock-img

12.10.2007, 08:54

clock-img

marjetica80

pencil-img

36

Pozdravček,

V Celju se je odprl C&A, kjer imajo tudi nekaj malega za nosečnice.. Js sem ogromno stvari (tunike) našla tudi v Newyorkerju, ker imajo letos ogromno stvari, ki so narejene tak, da jih lahko nosiš na trebušček user posted image   pa še velik ceneje prideš skoz.. Drugač sem pa zdej v 30. tednu ful iskala kako bolj toplo jakno in sem že skor obupala, ampak potem našla par fajnih pončov user posted image  

..vesel šoping...

clock-img

12.10.2007, 09:46

clock-img

Ilije

pencil-img

945

Jaz sem si večino kupila v H&M in C&A. Izbira je čist odvisna od tega kdaj prideš, cene pa so v C&A nekoliko nižje kot v H&M, vsaj kar se hlač tiče. Se mi pa zdi, da so v C&A hlače glede na številko nekoliko manjše ali pa so v H&M tolk večje, ker so mi njihove bolj udobneuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem