cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Nosečnost in barvanje las

clock-img

07.12.2008, 19:02

clock-img

Nepoznana

pencil-img

279

Živijo!

Sicer (še) nisem nosečka, ampak vseeno me muči eno vprašanje (če ste že kje omenjale, se opravičujem, jaz nisem zasledila govora o tem).

Torej, slišala sem nekje, da si v nosečnosti ni pametno barvati las, ker baje tiste škodljive sestavine barve pridejo v kri in posledično (lahko) škodijo otročku.

Koliko je resnice na tem? In kako ste ravnale oz. ravnate ve? Glede na to, da si že zelo veliko žensk barva lase, sklepam, da je med vami tudi kakšna takšna.

Že vnaprej hvala za odgovore!

clock-img

07.12.2008, 19:06

clock-img

naia

pencil-img

347

živjo, sama se celo nosečnost barvam...kaj pa vem...verjetno škodi tok k izpušni plin k ga vohaš k greš v trgovino...moje mnenje...

clock-img

07.12.2008, 19:09

clock-img

Anonimen

Lahko se barvaš ,to so stare vraže

clock-img

clock-img

vesela veselka

pencil-img

174

tudi mene je to zanimalo, a ker sem glede tega dobila različna mnenja - nekateri pravijo, da se lahko brez problemo barvaš, drugi spet da je boljše da ne, sem se jaz odločila da se v nosečnosti NE BOM barvala. Kaj pa vem, mogoče zato, ker sem velik ziheraš in sem mnenja ''eh, saj bo še čas za barvanje'', otrok je na prvem mestu. 

clock-img

clock-img

daisyb

pencil-img

419

živjo,

jaz tud ne vem koliko škodi....in sem tudi že pomislila na to. na začetku, ko nisem vedela, da sem noseča sem se barvala....in mislim, da se bom zdaj tudi....razen, če mi kdo striktno ne bo odsvetoval barvanja las. vsaka dva meseca pa skor bi mogla...že tako imam občutek, da mi nikamor ne stojijo...in je vse narobe z lasmi. če se ne bom mal zrihtala bo še slabš:-)

lp,

daisy

clock-img

07.12.2008, 19:32

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

Jaz sem se v 1. nosečnosti barvala - zdaj se pa tudi. Je pa res, da mi frizerka vedno da preliv, ki je že v osnovi manj škodljiv, in ne prave barve.

clock-img

07.12.2008, 19:50

clock-img

kamilija

pencil-img

467

Ja pravijo, da se barva zaradi hormonov lahko spremeni. Jaz sem se celo nosečnost barvala, pa se mi ni nič spremenila. Je pa res, da mam črno barvo.
Sej takrat, ko maš menstruacijo ti tudi kao lahko drugače prime.

clock-img

07.12.2008, 19:55

clock-img

*Junona*

pencil-img

6200

Jaz se barvam na črno, ker imam ogromno sivih las, čeprav sem stara 24 let. Je pa res, da mi ne prime črno, ampak rjavo rdeče. Res smešno.user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

clock-img

07.12.2008, 21:20

clock-img

pipi

pencil-img

106

Meni je moj ginekolog, pa ni kaksen "salabajzer", v prvih dvanajstih tednih barvanje odsvetoval.

clock-img

07.12.2008, 21:26

clock-img

Anonimen

jaz sem se pobarvala ko sem bila kaj pa vem , ene 15 tednov noseča, pa bi se zdaj spet morala, pa sem v 28.tednu. Tudi sama se sprašujem kaj je na tem, imam pa svakinjo frizerko in pravi da da to nima nobene zveze...kaj pa vem. Malo bom še počakala. Kar pa se tiče kako barva prime, sem pa tudi jaz opazila, da mi je barva namesto črne prijela bolj na rjavo, je res da vedno zraven črne dam malenkost rjave barve, pa sem se spraševala, ali je kriva nosečnost, ali sem preveč rjave dala user posted image user posted image user posted image

Sivi laski so problem...vsaj pri meni....user posted image user posted image user posted image pa si jih raje populim, če kak ven spredaj štrli, pa mi svakinja pravi- kar delaj to, pa ti vsakič tam 3 zrastejo user posted image

clock-img

07.12.2008, 21:27

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

Mah - če pomisliš, kaj ene delajo sebi in svojim user posted image , ko kadijo ko turki in pijejo cele litre kave, potem je eno barvanje las mačji kašelj. user posted image

clock-img

07.12.2008, 21:55

clock-img

Nezy85

pencil-img

452

Barve so škodljive, ampak da bi želev priti do kakšne zastrupitve oz. česarkoli
bi se morav  barvat vsaki 3-dan da bi tiste nevarne snovi res prodrle v kri in
začele delovat na plod, res pa je da v času nosečnosti težje primejo!!user posted image
Tak da se lahko komot barvate!user posted image

clock-img

08.12.2008, 09:57

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Po moje je barvanje bolj škodljivo za lase, v nosečnosti se lahko spremeni kvaliteta las. Sama se ne barvam.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem