writing-img

Nosečnost in delo v čistilnem servisu

clock-img

27.09.2009, 18:52

clock-img

Zivjo

pencil-img

17

Živjo!

Mene pa zanima, če ima katera izkušnje s ten kako je če si noseča in delaš v čistilnem servisu (večinoma čiščenje stanovanj). Ali je to nevarno za plod in do katerega meseca lahko delaš. user posted image

Hvala!

clock-img

27.09.2009, 18:54

clock-img

benika

pencil-img

7793

Kaj naj bi pa bilo nevarno za plod? Pa sej doma vsaka nosečnica čisti stanovanje, ni to nič drugače. Delaš pa do takrat dokler zmoreš. Ko ne gre več, greš v bolniško.

clock-img

27.09.2009, 18:56

clock-img

alma82

pencil-img

548

Jaz tudi mislim, da ne more škoditi. Je pa fajn, da se izogibaš bolj agresivnim čistilo - tistim, ki imajo izredno močan vonj.

clock-img

28.09.2009, 11:51

clock-img

Zivjo

pencil-img

17

Kako pa je s čiščenjem oken, jaz sem slišala, da je nevarno, če se steguješ (tudi pri obešanju perila), ker se lahko popkovnica zaplete oz. se lahko ovije okoli vratu otroka.

Ne vem ali je to res ali ne?

clock-img

28.09.2009, 14:34

clock-img

Mateja4

pencil-img

831

stegovanje rok nima veze z zavito popkovino... otroček kobaca, se prevrača,miga z rokicam v trebuhu in takrat se lahko zaplete v popkovino, ne pa takrat ko ti dvigneš roke... Pa lepo nosečnost ti želim

clock-img

28.09.2009, 16:14

clock-img

ellie

pencil-img

1403

Mislim, da samo delo nima kaj škodit plodu. Izogibat se je dobro samo kakšnim agresivnim čistilom. Delaš pa dokler lahko ja, dokler te ne začne ovirat trebuh ali kakšne druge nosečniške težave.

To glede ovite popkovine je pa samo ena od vraž..

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem