writing-img

Nosečnost in droge - anketa

clock-img

15.06.2014, 20:11

clock-img

mumi321

pencil-img

2

Pozdravljeni!

Zadnjič sem bila na kavi s prijateljico. Zaupala mi je, da je zanosila. Kar pa ne bi bilo nič posebnega, če ne bi vsak dan kadila travo. Meni se to ne zdi primerno. Kakšno je vaše mnenje? Imate kaj izkušenj s tem?

Odločila sem se, da malo raziščem slovensko sceno. Pripravila sem kratko anketo. Vesela bom, če jo boste izpolnile in posredovali naprej! Rezultate vam sporočim!

KLIKNI NA POVEZAVO!

< Sporočilo je popravil Flavia RR -- 16.6.2014 17:25:28 >

clock-img

15.06.2014, 23:06

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

zakaj tobaka in alkohola ni v anketi?

< Sporočilo je popravil mateyka -- 15.6.2014 23:12:35 >

clock-img

15.06.2014, 23:09

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

in zakaj se mora odgovarjat kje uživaš droge (v sedanjiku), ko si že odgovoril kdaj si nazadnje zaužil drogo in je tam opcija nekaj deset_letij? in če ne obkljukaš kje jih uživaš sedaj (ker jih sedaj ne), se anketa pritoži, da manjka odgovor. mislim, vsa vprašanja so v sedanjiku, tudi za tiste, ki to več ne počnejo? torej kako naj uni odgovarjajo - naj odgovarjajo kot da to še počnejo? makes no sense..

< Sporočilo je popravil mateyka -- 15.6.2014 23:11:25 >

clock-img

16.06.2014, 12:43

clock-img

nusi

pencil-img

1833

rešila 2x. Glede na to, da je to kao nekdo naredil iz radovednosti pač ne bo hudo narobe ane user posted image ? Zanimalo me je kako anketa deluje če si kdaj probal ali če nisi - rezultat je isti. poanta je ali si za legalizacijo marihuane. No, vsaj tako sem jo jaz dojela, me res zanima kako se odloča populacija mamic / očkov.

< Sporočilo je popravil nusi -- 16.6.2014 12:45:20 >

clock-img

16.06.2014, 13:00

clock-img

alda

pencil-img

3570

IZVIRNO SPOROČILO: nusi

rešila 2x. Glede na to, da je to kao nekdo naredil iz radovednosti pač ne bo hudo narobe ane user posted image ? Zanimalo me je kako anketa deluje če si kdaj probal ali če nisi - rezultat je isti. poanta je ali si za legalizacijo marihuane. No, vsaj tako sem jo jaz dojela, me res zanima kako se odloča populacija mamic / očkov.

aha in zato odpre profil na rr.!!
Sicer bi pa tudi jaz rada vedela kakšen bo "končni rezultat"

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

clock-img

16.06.2014, 18:48

clock-img

Frodo Bisagin

pencil-img

4438

IZVIRNO SPOROČILO: alda

IZVIRNO SPOROČILO: nusi

aha in zato odpre profil na rr.!!
Sicer bi pa tudi jaz rada vedela kakšen bo "končni rezultat"

Zakajen... maglovit, nejasen in nedosleden :)

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

clock-img

16.06.2014, 21:40

clock-img

Stanislava_

pencil-img

4004

IZVIRNO SPOROČILO: mumi321

Meni se to ne zdi primerno.

Zakaj ne?

Kvačkam.
In #štrikam#.

clock-img

16.06.2014, 23:35

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_

IZVIRNO SPOROČILO: mumi321

Meni se to ne zdi primerno.

Zakaj ne?

men pa ni jasno a je ženska vsak dan kadila travo, ko je zanosila, ali tudi potem. ker napisano je dokaj dvoumno..

clock-img

17.06.2014, 11:35

clock-img

Izabelina

pencil-img

1911

plus, da anketa ni povezana z nosečnostjo... zakaj je tak naslov teme? ker se nobeno vprašanje ni nanašalo na nosečnost...

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

clock-img

17.06.2014, 12:25

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

pismu, če bi me delale analizo državnih projektov, bi se uspešnost le teh dvignila za najmanj 50% user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem