writing-img

Nosecnost, dojenje in silikonski vsadki

clock-img

17.05.2008, 20:06

clock-img

Laura17

pencil-img

3

Bi lahko katera delila izkusnjo z dojenjem s silikonskimi vsadki? Imam vsadke cca. 1 leto, noseca sem drugic oz. prvic z vsadki. Lp

clock-img

17.05.2008, 21:31

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Nimam osebnih izkušenj ampak poznam eno mamico, ki jih ima in je normalno dojila.user posted image

clock-img

18.05.2008, 16:23

clock-img

Laura17

pencil-img

3

Hvala za odgovor. Bila bi vesela se katere izkusnje.

clock-img

18.05.2008, 18:01

clock-img

*dotika*

pencil-img

482

Meni je plastični kirurg zagotovil normalno dojenje, ker silikonski vložki oz. operacija ne poškodujejo mlečnih žlez. Kakšna bolj konkretna moja izkušnja pa nekje čez slabih osem mesecevuser posted image .

lp

clock-img

18.05.2008, 20:01

clock-img

Laura17

pencil-img

3

Tudi meni zagotovil, vendar nikoli ne ves. Takrat bi morala mislit na to... Zdaj pa prebiram vse zivo, pa sem malo v dvomih. Ocitno bova ugotovili istocasno :)

clock-img

19.05.2008, 14:30

clock-img

cleopatra

pencil-img

215

moja kolegica že tadrucga zdle lepo doji, jih ima notr že osem let in ni nobenga problema. res pa je baje, da če ti mlečne žleze oz. pač kaj(nisem strokovnjak) uničijo, da pol ni nič, ampak kokr ona prav je ta silikon med dojko in mišicouser posted image  težko razumljivo zame user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem