writing-img

Nova zakonodaja?

clock-img

04.10.2007, 21:06

clock-img

Anonimen

Včeraj sem slišala od znanke, da naj bi baje začel veljati nov zakon, ki bi materam omogočal, da bi bile doma, kot gospodinje in bi jim dražava plačevala delovno dobo do 10 let! Ali mogoče katera ve kaj o tem user posted image

clock-img

04.10.2007, 21:10

clock-img

ona

pencil-img

3685

To se pa sliši preveč dobro,da bi bilo resničnouser posted image
No,jaz to prvič slišim,bomo vidli,če kdo ve kaj večuser posted image

clock-img

04.10.2007, 21:11

clock-img

Vrtnica79

pencil-img

6377

Ja, jaz bi takoj doma ostala. Sem slišala nekaj o tem, samo podrobnosti pa ne vem. Dajte pomagajte malo z informacijami!

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

clock-img

04.10.2007, 21:18

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Do sedaj je to veljalo za mame z 4 otroci, če pa so sedaj kaj spreminjali pa nebi vedela ampak dvomim, da to velja za enega otroka.user posted image

Moja punčka je moja največja sreča.

clock-img

04.10.2007, 22:28

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: BLAŽIKA
Do sedaj je to veljalo za mame z 4 otroci, če pa so sedaj kaj spreminjali pa nebi vedela ampak dvomim, da to velja za enega otroka.user posted image

4-je ali več, ja... do sedaj... da bi pa kdo to številko znižal, pa MOČNO dvomim... vsaj ne v Sloveniji, no. user posted image

clock-img

04.10.2007, 23:56

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

IZVIRNO SPOROČILO: BLAŽIKA
Do sedaj je to veljalo za mame z 4 otroci, če pa so sedaj kaj spreminjali pa nebi vedela ampak dvomim, da to velja za enega otroka.
4-je ali več, ja... do sedaj... da bi pa kdo to številko znižal, pa MOČNO dvomim... vsaj ne v Sloveniji, no.

Za 4 tudi jaz vem. Če bi pa to lahko koristili vsi, ki imajo po 1 oroka, pa brezposelnih sploh ne bi bilo več v SLO.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

07.10.2007, 21:10

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

kolikor jaz vem nič od tega ne drži. Se spomnim da je ena tle iz foruma (Miška ki je imela 6 otrok se mi zdi) spraševala pa so se ji samo smejali, da to sploh ni resuser posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

clock-img

07.10.2007, 21:24

clock-img

tajtaja

pencil-img

2089

Je, je , to res drži, ampak res zaenkrat samo za nas big mame z big familly.

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

clock-img

07.10.2007, 21:31

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Kaj pa jim plačuje? Minimalne prispevke za pokojninsko dobo + minimalne prispevke za osnovno zavarovanje, ali še kaj drugega? Matr, povsod v tujini je to urejeno, pri nas pa je vse skup....eh...
pri nas pa gre denar raje za oslarije, dobesedno se ga v luft meče na mnogih področjih, če pogledamo samo kako dars ceste vsako leto na istih odsekih popravlja ali kako so obogateli obrtniki na račun naravnih nesreč, za katere so zaračunavali mastne denarje, ali ....ma ne bom več, brez veze je. Prav bi bilo, da bi vsaka mama, ki ima vsaj 3 otroke, imela plačano pokojnino. To je full time job, in vsaka mama, ki še dela zraven v službi  ima dvojni full time job. Dobro da ne pregorimo.

clock-img

07.10.2007, 21:58

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

ja se čist strinjam Gina.
Morda so zdaj kaj na novo uredilo, ampak še 3 leta nazaj vsaj kolkor jaz vem ni bilo nič še urejenouser posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

clock-img

08.10.2007, 21:42

clock-img

Anonimen

Pri nas je ena mamica tako doma ostala kar že nekaj nazaj. Imajo pa doma 7 otrok.user posted image   Take novice se ne širijo tako hitro kot ostale, zato tale zadeva ni izkoriščena kot bi lahko bila.

clock-img

09.10.2007, 11:49

clock-img

tajtaja

pencil-img

2089

Mene pri tem zakonu še zmeraj najbolj moti, da mamica, ki se tako odloči, potem res ostane brez vsakega dohodka. Se odpove vsemu, ko pa zadnji otrok napolni 10 let in ji ta pravica poteče, pa je običajno v letih, ko je najtežje zaposliva. In kaj potem? Za v penzijo ni, ostane ji res samo socialna pomoč, če sploh.
To je kot da se zavestno na dolgi rok odločiš za životarjenje!user posted image

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem