writing-img

Nove nosečke,

clock-img

11.05.2005, 17:26

clock-img

lumpy

pencil-img

874

Nove nosečke,
še nekrat čestitam vsem. :rozica:

Imam pa eno vprašanje za vas. Boste zdaj začele s Tifolom,če ga že niste jemale pred nosečnostjo? Še preden boste prišle do ginekologa? :sloncek:

clock-img

11.05.2005, 17:32

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Ja Lumpy, kaj lepo papaj:bravo::bravo::bravo::bravo:

clock-img

11.05.2005, 17:32

clock-img

nejca1

pencil-img

208

lumpi jaz jem tifol že dva meseca, ker sem prvo pikico izgubila v 12 t v februarju in je bilo rečeno, da ko bova spet :sloncek:, naj začnem jesti tifol. Pri prvi nosečnosti naj bi prišlo do kromosomskih napak, zato morda preventiva ne škodi...

;);)

clock-img

11.05.2005, 17:41

clock-img

lumpy

pencil-img

874

Hvala vama.
Jaz sem jih pred dvema letoma ko sva začela načrtovati jedla tri mesece potem pa ni bilo in ni bilo kaj pa sem jih nehala.

Zdaj pa jih bom začela jesti kar jutri.

Žal mi je nejca, nisem vedela da se vama je zgodila takšna nezgoda. Želim vama da uspešno prijadrata do konca nosečnosti, brez zapletov.

;);););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););)

clock-img

11.05.2005, 20:53

clock-img

Nannn

pencil-img

1053

ja kar takoj zacni jest tifol...jest ga jem ze par mescov...vse za nase :duda:

Lepo cuvajte svoje pikice 9nebesa Nannn

clock-img

12.05.2005, 09:05

clock-img

kajča

pencil-img

595

jaz jem tifol že kakšen mesec, kakšen dan vmes sicer pozabim, pa še nisem :nosecka: in upam da bo ta mesec ratalo

clock-img

12.05.2005, 10:02

clock-img

Anonimen

Jaz sem jedla tifol 8 mesecev, kar sva poskušala zanosit, pa potem prve 3 mesece nosečnosti

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem