A dej nehi!?
Ce s kaksno klepeta.. ni se nobene panike.. samo ne vem zakaj tebe zataji?!
Ja Tjazy ti si si glede tega na jasnem... Mnogi oz. kar večina moških in ne le moških, pa svoje partnerje kar zataji. Mogoče zato, da bi se zavarovali, ker pač delujejo po sistemu, da varanje - to pa ne. In bi se potem počutli krive... Ne vejo pa, da s tem varajo le sebe. Veliko jih zataji, zato da sploh pridejo do takih in drugačnih stikov, ker so pri sebi prepričani, da če bojo samski, jih bojo pa več 'ujeli'. Tko to je...
Moja izkušnja z bivšim je taka, da me je tud zatajil.. Ko sem se potem pogovarjala z njo, mi je lepo povedala, da ona pa nikakor nebi bla z njim, če bi vedla da ima partnerko.. Eto, tu je razlog, zakaj nekateri tajijo. Tako jo je pač lahko dobil, drugače je pač nebi.
Imaš pa tud take, ki tega ne zatajijo in tudi dobijo. Sto ljudi sto čudi.
Eni so pač sveto prepričani, da če so vezani, pa nebi nikjer nič dobili. Ja ja malo morgen.. Tko da to, da te je zatajil, pomeni čisto isto kot če bi te priznal.. In to da laže njim o sebi, veš da ni iskren. Tebe bi pač mogla bl skrbet iskrenost do tebe!!?! Sicer je res, da on sam ni iskren do sebe, posledično pa tud do tebe ne... Ker če laže sebi, laže tudi tebi in obratno.
Ccc tole je en mali lažnivček..
Le kaj bi ti lahko v tem primeru nardila?? NIČ. Z njim ne. Lahko se skušaš pogovorit, ampak itak že vse veš. Predvsem pa si lahko sigurna, da ti itak ne bo povedu po resnici.. Potem pa je vse od tebe odvisno, če se boš s tem zadovoljila ali pač ne. Zgodbo itak že poznaš, tko da kej razglablat o tem itak za moje pojme nimaš. Če si taka, da mu boš postavlala pogoje, potem go for it. Od njega pa je odvisno, če bo te stvari potem počel še bolj na skrivaj, ali pa te ima res tako rad, da bo prenehal. Ampak ti tega ne boš mogla vedet.. Lahko si boš samo mislila.. Vse je v naših glavah.