cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

OGTT

clock-img

29.03.2012, 12:50

clock-img

Polynesia

pencil-img

845

Pozdravljeni.

V torek imam v UKC Lj. OGTT, potrditveni test za nosečniški diabetes. Tam moram biti ob 7h zjutraj in bom nekje do 11h, 3-4x mi bodo vzeli kri in moraš mirovati.
Ali morda katera ve, če za ta dan dobiš bolniški stalež oz. ti tam dajo kak papir?

Hvala.

clock-img

29.03.2012, 12:59

clock-img

Kliki

pencil-img

2756

Pomojem bi ti že moralo pripadatiuser posted image

clock-img

29.03.2012, 13:03

clock-img

Polynesia

pencil-img

845

Ja sej po moji logiki tudi user posted image .

clock-img

29.03.2012, 13:32

clock-img

Jassika

pencil-img

682

Dobila sem 1 dan bolniške od svoje osebne zdravnice. Sem šla k njej kar z napotnico za OGTT. In mi je brez problema napisala. Rečeno mi je bilo, da če se pregledi izvajajo samo dopoldne in nimaš možnosti iti popoldne, ti vsekakor pripada bolniška. Tako da mislim, da ne bi smelo biti problemov.

clock-img

30.03.2012, 14:13

clock-img

mommy to be

pencil-img

29

da te malo potolažim, pri meni ni trajalo toliko časa, mislim da dobri dve uri in pol, kri so vzeli 3x...bolniško sem pa tudi jaz dobila bp pri svoji zdravnici, sabo sem imela samo papir, da sem naročena na ta test in mat. knjižico (pa je ni niti pogledala)...
pa še en nasvet- ko greš na test, s sabo imej stisnjeno limono, ker je tista tekočina res zanič za pit- ful je sladka- z limono pa se da normalno popit :) še dobro, da je ena mamica z mano v čakalnici na to bila pripravljena, meni ni noben povedal tega...veliko sreče :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem