cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

OTROK IN TV

clock-img

17.02.2005, 14:11

clock-img

AVE

pencil-img

36

Koliko pustite vašim sončkom da gledajo TV? Naša je stara 7 mesecev in suče glavo 100/uro, ko zagleda tv. Vem, da to ni dobro. Ampak, včasih, ko se igra na postelji sama, sedim zraven in mi paše malo pogledati TV.Pa tudi včasih paše 5 min, je vsaj malo mira.Kaj pravite, je to dobro/slabo in predvsem koliko slabo, sevanje?Kakšno je vaše mnenje, izkušnje?

Lp AVE:kuza::sloncek::kuza:

clock-img

17.02.2005, 14:31

clock-img

puri

pencil-img

2171

Naš je tut star 7m, pa mu ne pustim gledat, ker se mi zdi še prekmal za te učke,......se pa tut skos samo proti TV obrača in mu pomoje včasih uspe tut kar dosti ujet, če ne porajtam takoj, da gleda:ups:

lp

clock-img

17.02.2005, 14:59

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

HJa...Neje ne dobiš stran od TV. Stara je 6 mesecev... Saj jo kar obračam stran, ampak ko je reklama za Safkol tuno, pa ni šans...Takrat je še tanki ne bi stran zvlekli...

ne vem, kaj ima s temi ribami;)

clock-img

17.02.2005, 15:49

clock-img

Petra P.

pencil-img

336

Zaradi tamalega sploh ne prižigamo več TV :(
Ampak, ko smo pri mojih starših, ki imajo akvarij, pol gleda kar v akvarij - ne opazi razlike!??

clock-img

17.02.2005, 15:56

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Pri nas televizije sploh ne opazi, ma tolk druzga dela. Pa mi je to kar všeč.

clock-img

17.02.2005, 16:15

clock-img

BONI*

pencil-img

1011

Luka je star 2m, pa je že zaljubljen v TV Če že gleda, pazim samo to, da ne škili v TV, ampak gleda naravnost.
Z mami vsak dan gleda Obalno stražo na kolesih;)
LP, Boni

clock-img

17.02.2005, 16:20

clock-img

Mojca P.

pencil-img

688

Ninika&Neja,
ne morem verjet tud Ziga vedno gleda safkol tuno. (star je sedem mesecev)
Bodi pozorna, ce je isto pri reklami za relax.?
Ne vem al je nekaj na tej ribi,al je glasba taka?

clock-img

17.02.2005, 16:26

clock-img

kaja11

pencil-img

1024

Moja dva deca (beri tati in malček) prav z užitkom kakšno tekmo pogledata. Zadnjič so navijače kazali in je še malček začel "navijati zraven..... tati je kar do stropa zrasel "a ga vidiš junaka, on bo tud za Hajduk navijal":)-

Drugače imamo pa TV zelo malo prižgan... malček bi skos tja gledal.

clock-img

17.02.2005, 16:35

clock-img

dory

pencil-img

8852

Pri nas ze kar nekaj casa gledamo telebajske in mtv...ampak ne vec kot cca10min dnevno...sej tud TV dons ni vec kar je bil...ni tko skodljivo :)

clock-img

17.02.2005, 18:06

clock-img

filipinka

pencil-img

947

jaz včasih mojemu ta velikemu rečem, da naj malega stran od TV-ja obrne:zmeden:...pa me vpraša zakaj ga ne sme :duda: gledati...:)-se mi dela norca, ker sem enkrat rekla, da slike prehitro letijo:)-:)-
On pravi, da zaradi oči ni nič narobe...mu je kar za verjet, ker je optik in ve veliko o očeh:zmeden2:

clock-img

17.02.2005, 18:21

clock-img

asso

pencil-img

3700

Jaz ne vem zakaj ne bi gledali:zmeden:

Moja mama pravi, da moja sestra gleda TV od kar je oči odprla pa ji prav nič ne fali.

Moja mala tudi za par sekund buli v TV, najbolj ji je všeč smučanje:)

Lp asso

clock-img

17.02.2005, 21:18

clock-img

Skabi

pencil-img

1049

moj mož in tavečji sin (3 leta) bi pa kar naprje bulijila v TV. sploh ni važno, kaj gledata, samo da je slika. Sta popolnoma obsedena. Takrat zanju ne obstaja nič drugega.
Sin včasih noče jesti, če ni risanke. Zjutraj, še preden dobro odpre oči, vpraša, če lahko gleda risanko!!
Ko gre mož mimo prižgane televizije, v trenutku pozabi, zakaj je šel tam mimo in kaj je nameraval narediti.
Spravljata me ob živce. Pomislila sem že, da bi televizijo kar odstranila - ampak včasih so pa kakšne poučne oddaje za tamalga, pa risanko vsak večer mu tudi privoščim. Pa nama kak film.
A ma še katera takšnega obsedenca doma? Pa kak nasvet zame?

clock-img

17.02.2005, 21:20

clock-img

Špela

pencil-img

274

Moj TV-ja ne gleda prav rad, zna kar mal trme pokazat, če ga dam poleg sebe na kavč, da ne bi po tleh lazil, medtem ko jaz gledam. Njega gledanje ne zanima, bi pa tetam lubčke dajal na ekran.:)- Kar pa mislim da je škodljivo, če otrok tolk od blizu gleda!?
Tko da pri nas z malim TV-ja sploh ne gledava. Tudi risanke ga ne zanimajo, no pa saj sem tudi jaz mnenja da so Telebajski poneumljanje otrok, tko da ga čist razumem. Na splošno mu je zanimivi Nemo-za pet minut.

clock-img

17.02.2005, 22:01

clock-img

Mateja17

pencil-img

121

Naša devetmesečnica TV niti ne obrajta kaj preveč.:bravo: Je res, da je prižgana samo zvečer, ko se spravlja spat in ima veliko dela sama s sabo.

Zelo pa posluša pravljice na kasete in CD z otroškimi pesmicami, tudi po 1 uro na dan. Tu pa je koncentracija neskončna. Mi je kar všeč.:rozica::rozica:

lp,
Mateja

clock-img

18.02.2005, 13:18

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

Ej...Srcek:)!!!

Sem že včeraj gledala..In res, tudi pri reklami za Relax je ne morem spravit od Tv:) Mogoče pa je glasba taka...

Jaz sem že študirala...ko sem bila zadnje tedne noseča je bila Safcol non-stop po televiziji...Pa sem mislia, da ji je mogoče znano:zmeden:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem