writing-img

O ovulaciji-prosim pomoč!

clock-img

21.05.2010, 12:08

clock-img

Anonimen

Danes je moj 14.dan ciklusa, dopoldan sem začutila špikanje v trebuhu... kot vsak mesec.... sem ta srečnicauser posted image user posted image user posted image  torej imam trenutno ovulacijo... tudi sluzi je veliko...

z spolnimi odnosi ta mesec sva že zamudila, bi pa to rada še storila danes,... pa me zanima, kaj menite, se po Ovulaciji '' še splača'' kaj trudit?
Prebrala sem, da se lahko user posted image  tudi še 2 dni po O.... kaj mislite? Je pa to napisal ena dr. ne laik.

Prosim za vaše mnenje...
hvala

clock-img

21.05.2010, 12:41

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Kolikor se jaz spomnim izpred 2,5 let, ko sem to kar dobro naštudirala user posted image , se splača, ker na dan ovulacije se jajčece sprosti in je potem še 2-3 dni možnost oploditve. Prav tako "se splača" 2-3 dni pred ovulacijo, saj semenčice lahko par dni preživijo in počakajo na ovulacijo oz. na jajčece. 

clock-img

21.05.2010, 12:56

clock-img

ninicananica

pencil-img

51

Naredi ovulacijski test, pa boš videla. Jaz imam zelo dobro izkušnjo z ovulacijskim testom od Clearblue, ki ima digitalni prikaz. Mi je takega lepega user posted image  prikazal, da ni bilo nobenih dvomov o ovulaciji.

clock-img

21.05.2010, 13:16

clock-img

water lily

pencil-img

806

Ne se ne splača. Če ti ne sede dns seksat pač ne seksaj. 

clock-img

21.05.2010, 17:50

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Danes je moj 14.dan ciklusa, dopoldan sem začutila špikanje v trebuhu... kot vsak mesec.... sem ta srečnicauser posted image user posted image user posted image  torej imam trenutno ovulacijo... tudi sluzi je veliko...

z spolnimi odnosi ta mesec sva že zamudila, bi pa to rada še storila danes,... pa me zanima, kaj menite, se po Ovulaciji '' še splača'' kaj trudit?
Prebrala sem, da se lahko user posted image  tudi še 2 dni po O.... kaj mislite? Je pa to napisal ena dr. ne laik.

Prosim za vaše mnenje...
hvala

Kako pa veš da je to O? Lahko da jo imaš prej...jaz tudi v sredini ciklusa vedno na rahlo čutim špikanje v jajčnikih, ovulacijo imam pa dosti prej (preverjeno z lističi)...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem