writing-img

Občina- znižano plačilo vrtca

clock-img

03.08.2005, 22:45

clock-img

*maja

pencil-img

2075

Glede na to da ne živimo v isti občini kot je vrtec me zanima, če katera ve kje točno na svoji občini se oddaja vloga (kateri oddelek, sektor,...) in pa če je možno da vlogo pošlješ kar po pošti, seveda priporočeno.

clock-img

03.08.2005, 22:53

clock-img

romy23

pencil-img

145

Maja, a ne oddaš te vloge v vrtcu???
Mi smo jo oddal v vrtcu.
Poklič pa vpraši kako majo urejen te zadeve.

clock-img

03.08.2005, 23:00

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

vlogo oddaš tja kamor vpisuješ v vrtec in nima nobene veze s tvojo občino :) no, malo ima, saj ti občina ne sofinancira in plačuješ več, žal :(

clock-img

03.08.2005, 23:25

clock-img

Marijana P.

pencil-img

8

Vlogo oddaš na oddelek za družbene zadeve (občina stalega prebivališča), najbojše osebno, da lahko še kaj vprašaš, občina potem sklep o tem, v kateri razred spadaš, pošlje v izbrani vrtec in seveda tebi.

clock-img

04.08.2005, 07:11

clock-img

Gordana-3

pencil-img

978

na občino tvojega oz. otrokovega prebivališča oddaš le vlogo za znižano plačilo vrtca

clock-img

04.08.2005, 08:48

clock-img

elizabeta p

pencil-img

452

Če je sedež vrtca v isti občini kakor živiš, potem oddaš na sedež vrtca. Če pa živiš v drugi občini pa na sedež občine.

clock-img

04.08.2005, 09:07

clock-img

*maja

pencil-img

2075

No mi smo prijavljeni v drugi občini (konkretno šiša, živimo pa v občini Vrhnika) kot imamo vrtec, tako da moramo oddati vlogo na občini Šiška in ne na vrtcu :zmeden:.

clock-img

04.08.2005, 09:40

clock-img

SaaS

pencil-img

1457

Če vrtec ni v občini, kjer živiš, potem oni ne urejajo zate in moraš sama. Kje na občini to urediš, skozi katera vrata v katerem nadstropju pri kateri osebi, ti bo pa že vratar povedal. Vsaj meni je. Lahko pa najprej pokličeš in vprašaš.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem