writing-img

Oblačenje - večna muka

clock-img

24.03.2012, 22:10

clock-img

Suzikaa

pencil-img

163

Imam 3 mesečno user posted image . To vreme mi je prav tečno. Na soncu je vroče ko user posted image , v senci pa ko zapiha veter bi te hitro rado hladilo. Kako naj oblečem pikico,da ji ne bo prevroče in da ji ne bo prehladno?? Vem,da je hecno vprašanje ampak me zanimajo še druga mnenja. user posted image

clock-img

24.03.2012, 23:00

clock-img

Najin_pikec

pencil-img

383

Jaz ga za ven oblečem v en ali dva bodija in jopico, spodaj pa žabice, hlačke, nogavičke in copatke (ki jih ponavadi dol zbrca user posted image ). Ko se mi zdi, da zahladi, ga pa še z dekico pokrijem.

clock-img

25.03.2012, 11:47

clock-img

_martina

pencil-img

90

Jaz dam bodi, majčko in čez jopo, spodaj ima žabice in hlačke, pa nogavice. Dekica pa je poleg, ponavadi čez nogice.

clock-img

25.03.2012, 12:25

clock-img

Suzikaa

pencil-img

163

No,jaz jo tudi tak oblečem, bodi pa majčka,čez kaka jopca, spodaj pa žabice in hlače pa še klobuček na glavo. Nekje sem enkrat prebrala,da ko je nad 15 stopinj ne rabijo otroci več kapic, razen klobuček seveda, da ga zaščitimo pred soncem.

clock-img

25.03.2012, 16:32

clock-img

Najin_pikec

pencil-img

383

Ja jaz mu tudi dam ta tanko kapico.

clock-img

26.03.2012, 09:48

clock-img

Ajra RR

pencil-img

705

IZVIRNO SPOROČILO: Suzikaa

Imam 3 mesečno user posted image . To vreme mi je prav tečno. Na soncu je vroče ko user posted image , v senci pa ko zapiha veter bi te hitro rado hladilo. Kako naj oblečem pikico,da ji ne bo prevroče in da ji ne bo prehladno?? Vem,da je hecno vprašanje ampak me zanimajo še druga mnenja. user posted image

Lahko vprašaš tudi patronažno, ti bo svetovala kako in kaj. Najdeš jo tukaj, hitro odgovori: http://www.ringaraja.net/Ringarajini-strokovnjaki/Seznam-strokovnjakov/aleksandra-mernik-merc_7

Strokovnjaki odgovarjajo, vprašanje jim lahko pošljete tudi anonimno.

http://www.ringaraja.net/Ringarajini-strokovnjaki

clock-img

26.03.2012, 10:14

clock-img

vijolica2

pencil-img

788

Če boste postavile vpr. strokovnjaku, lahko odgovor prilepite tukaj.
lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem