cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Obledelo blago na vozičku

clock-img

02.08.2004, 09:33

clock-img

malika

pencil-img

3199

A je še katera to opazila? Jaz sem totalno razočarana in jezna in žalostna zraven. Najprej daš ven en kup denarja-vozički bi komot lahko stali manj, potem pa to. Hvalabogu je vsaj vse ostalo vredu. In potem berem garancijsko knjižico in piše, da na razbarvanje blaga ne dajejo garancije. Pa pregriznila bi jih.No samo moje je pa obledelo-to pa ne piše! Mogoče pa še imam kaj upanja, da ga uspešno reklamiram.

Ima katera kako izkušnjo-nasvet?

clock-img

02.08.2004, 09:41

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Kr u napad :grrr:,malika.....prevec so dragi :(,da bi pol se njihove napake mogla prenasat!!!
Kr probej z reklamacijo....(moje skromno mnenje)
Tvoj :duda: zasluzi najboljse...

bye ;)

clock-img

02.08.2004, 21:52

clock-img

Aly

pencil-img

241

MALIKA, a to se je zgodilo na Quinnyu ? Kakšne barve pa imaš voziček ? Jaz bi tudi poskusila z reklamacijo, saj je cena teh vozičkov dovolj zasoljena, in jo plačamo s tem, da za to pričakujemo kvaliteto, ali ne ?

LP :rozica: Aly

clock-img

03.08.2004, 09:22

clock-img

malika

pencil-img

3199

Ja Quinny, barva pa je žal temna- stone gray oz.črno siva.
Me pa res zanima, če se je to zgodilo še kateri, ali imam ravno jaz tako srečo.:((
Poskusila pa bom z reklamacijo to pa je 100%.

clock-img

03.08.2004, 11:34

clock-img

Žirafca Helena1

pencil-img

376

Kje pa je stal voziček, da ti je obledela? A mogoče na soncu ob oknu?

Helena:miska:

clock-img

03.08.2004, 11:40

clock-img

malika

pencil-img

3199

Ne, ne! Ko je pospravljen je vedno na hodniku ali pa v garaži.Sprehajamo pa se kar precej in to je to.Sem pa res jezna sama nase, da nisem pomislila na to, ko sem ga kupovala. Ne bi vzela te barve-če je samo barva kriva:zmeden:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem