writing-img

Oblekica za 5 -letnico

clock-img

17.07.2009, 22:03

clock-img

pajkica

pencil-img

278

Kakšne velikosti oblekic imajo vaše petletnice? Kupujem za en rojstni dan, pa se mi niti malo ne sanja kakšno številko vzeti. Je pa punca kar velika za svoja leta.

clock-img

17.07.2009, 22:13

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Naša nosi večino oblačil št. 116, ji je pa tudi kakšna 110 še prav (predvsem hlače). Je pa po velikosti v zlati sredini, torej ne pri ta velikih in ne pri ta malih - čisto povprečje.
Če je punčka velika, potem bi ti priporočala, da kupiš št. 122 ali pa celo 128 - veliko je odvisno tudi od modelauser posted image Je pa bolje kupiti malo večjo št., ker bo mogoče lahko oblekico, če boš kupila oblekico, nosila letos (ji bo pač krilce malo daljše) in še drugo leto.

< Sporočilo je popravil nejcko -- 17.7.2009 22:14:46 >

clock-img

17.07.2009, 22:15

clock-img

pajkica

pencil-img

278

Hvala za tako hiter odgovor!

clock-img

18.07.2009, 20:34

clock-img

glen

pencil-img

1870

Naša je imela 5 let 5 julija pa ji kupujem vse za 7(122) let,če pa želim da bi mogoče zdržalo še drugo leto pa 8(128).
Je pa naša tamala tudi med velikimi

clock-img

20.07.2009, 07:47

clock-img

pajek

pencil-img

83

Naša je bila prejšnji teden 5, pa ji tudi jaz kupim vse cote eno ali dve številki večji. Dostikrat se je zgodilo, da so ji za rojstni d. prinesli tisto velikost, kolikor je bila stara, pa je oblekla dvakrat, trikrat, drugo leto je bilo pa premalo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem