writing-img

Obletnica poroke staršev

clock-img

19.10.2007, 09:05

clock-img

Barči78

pencil-img

1763

Moja starša imata 30. obletnico poroke, ali je mogoče kakšna ideja, s čim ju presenetiti. Za kakšna potovanja nimata časa, mogoče edino vikend paket, samo bi jima vseeno rajši podarila kakšno malenkost, nekaj za spomin.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

clock-img

19.10.2007, 10:43

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

kristalni okvir za slike, ali daš njuno sliko kakšnemu slikarju narisat in okviriš (to je full lepo)

clock-img

19.10.2007, 18:41

clock-img

Eviii

pencil-img

1974

ja, pa poglej, če jima kaj rabi. naprimer nova televizija ali pa hladilnik ali pa štedilnik. in se zberete skupaj z žlahto (bratje, sestre, njuni starši,...) in vsak malo prispeva in jima lahko nabavite koristno darilo.

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

clock-img

19.10.2007, 18:53

clock-img

Anonimen

Mislim, da je najboljše da jima kupiš kakšno razvajanje. Npr. masaža, savna, vikend paket, itd., itd., odvisno za kakšno vsoto se odločiš. Ampak mislim da je za obletnico boljše kaj res samo za njiju kot sem zgoraj napisala.

clock-img

20.10.2007, 10:24

clock-img

Anonimen

No,na dan s predlogi,tako bodo moji otroci to prebrali in našli tapravo darilo za svoja starša,ki tudi kmalu praznujeta.
Ta hip ne vem za kareo gre:srebrna,če se ne motim ali kaj drugega,no pomagajte.ideja je za kakršno obletnico gre v tem stilu-kovini se kupi darilo.
Jaz osebno ne potrebujem,pa moj tudi ne,sva se zmenila.Le eno večerjo v restavraciji v krogu otrok in bližnjih sorodnikov.

clock-img

20.10.2007, 12:48

clock-img

Barči78

pencil-img

1763

No,na dan s predlogi,tako bodo moji otroci to prebrali in našli tapravo darilo za svoja starša,ki tudi kmalu praznujeta.

user posted image user posted image user posted image  - no dejte še malo pomagat, pliiiis.

Aja, slik imata polne stene, tko, da ideja mi je všeč, samo ne vem kam jo bosta obesila.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

clock-img

26.10.2007, 11:50

clock-img

močilar

pencil-img

2

Septembra je moj stric praznoval abrahama in smo mu podarili stoječo uro na navijanje. Smo prispevali jaz in sestra z družinama, mami in ati. Bil je full vesel. Smo zadeli v polno.
Mislim, da bi bilo to super darilo tudi v tvojem primeru. Če te zanima, jaz sem kupila na bolhi(tule imaš link).
http://www.bolha.com/oglas2594517
Jaz sem poklicala in so jo poslali na dom. Vse skupaj sem plačala 200 €.

Lepo praznovanje, Karmy

clock-img

26.10.2007, 11:54

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Jaz sem sicer to naredila za mamin abraham, ampak tudi za to je dobro. Moja mama je bila tak srečna, da je jokala.

Naredila sem ji album njenih prvih petdeset let. Začela sem s poročno sliko njenih starešev in zraven napisala vse letnice. Tudi hudomušnih pripomb nisem izpustila. Potem sem arhivirala njeno otroštvo, prvi dan v šoli, srednji šoli, poroko, prvo službo, moje rojstvo, rojstvo moje sestre....No, v glavnem v albumu sem zajela najpomembnejše dogodke njenega življenja.

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

26.10.2007, 14:19

clock-img

Anonimen

Barči, še par idej;

za crkljanje v postelji - Zajtrk v postelji za 2,sestavljen iz: lesena mizica za v posteljo, 2 šalčki za kavo, 2 mala krožnička, 2 skodelici za musli, pa še nedaj romantične dekoracije

če kaj športata - športne rekvizite (npr. čevlje za bowling+kroglo; badminton lopar+žogce; športne enodelne kopalke+kapa+očala; mogoče sobno kolo?,gojzarje+pohodne palice (zložljive, teleskopske) itd )

če sta mogoče oba navdušena nad kuhanjem - kuharsko knjigo (z pripisom, naj bo vajino življenje še naprej tako dobro (sladko) kot so recepti v njej)

Kakšno karto za Špas Teater, gledališče, opero

karto za VIP savno (za dve osebi )

kakšen tridnevni izlet

kopalni plašči

.... imata kakšen skupen hobi, sta za kaj posebej navdušena? Mogoče bom lažje pomagala.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem