writing-img

Obroki 7. mesesečnikov

clock-img

20.04.2008, 06:55

clock-img

ALJA75

pencil-img

305

Pozdravljene,
lepo prosim če mi napišete koliko in kakšne obroke dobijo vaši 7 mesečniki.
Jaz ji dam zjutraj mleko, potem sadno kašico, spet mleko, kosilo (kašica iz mesa, ribe ali zelenjeve) spet mleko, kakšen monte ali jogurt in za konec mleko. In ker mi mala dva dni ponoči že ne spi, se zvija in ima vetrove predvidevam, da delam nekaj fejst narobe. Prosim za pomoč in hvala. 

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 20.4.2008 10:28:35 >

clock-img

20.04.2008, 07:15

clock-img

April

pencil-img

5459

jaz montejem in drugimi mlečnimi idelki še počakala. mogoče mu to ne paše. naš zdaj še ne je tega.

clock-img

20.04.2008, 08:59

clock-img

anetka

pencil-img

76

Tudi jaz bi z monteji in podobnimi stvarmi še počakala. Pa ribe naj bi bile šele po 1. letu.

clock-img

20.04.2008, 11:27

clock-img

biga

pencil-img

838

Če mu že daješ mlečne izdelke, potem mu daj le navaden jogurt 3,2 m.m. in notri vmešaj sadje. Počakaj še z monteji in podobnimi zadevami, ker vsebujejo ogromno nezdravih dodatkov za tvojega user posted image . Je pa res, da ga lahko zvija ponoči po mlečnih izdelkih. Nenazadnje pravijo, da imajo dojenčki manj krčkov, če doječa mamica umakne iz svoje prehrane mleko in mlečne izdelke.

clock-img

20.04.2008, 12:29

clock-img

_annela_

pencil-img

150

ne jaz pa mislem da riba..ker ribo odsvetujejo do enega leta!drgace moj mali je ze en mesec mlecne izdelke pa se kar ok spi,tko da nevm noi pomojem da so ribe!al pa ce mu das sadje popovdne mu rajsi daj zjutraj pa zelenjavco prot veceru!upam da sm ti kaj pomagala!user posted image

clock-img

20.04.2008, 13:42

clock-img

cuma

pencil-img

1983

IZVIRNO SPOROČILO: ALJA75

zjutraj mleko, potem sadno kašico, spet mleko, kosilo (kašica iz mesa, ribe ali zelenjeve) spet mleko, kakšen monte ali jogurt in za konec mleko.

Monte je zame predvsem sladkarija in sladkarij pri 7 mesecih ni na našem jedilniku. Vzrokov za prebavne težave je lahko več. Lahko je virozica, lahko reakcija na hrano, lahko kakšna kombinacija ... poskusi potencialnega krivca izključiti iz jedilnika, pa boš videla, če bo bolje.  

clock-img

20.04.2008, 18:23

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

ne jaz pa mislem da riba..ker ribo odsvetujejo do enega leta!

odsvetujejo modro ribo, belo pa lahko že prej

clock-img

20.04.2008, 18:42

clock-img

ALJA75

pencil-img

305

...najlepše hvala za odgovore.....bom previdnejša in opazovala kako se na kaj odziva...

clock-img

20.04.2008, 23:39

clock-img

nananaja

pencil-img

1498

Krivca za prebavne težave je težko hitro najti pri 7.mesečniku, je pa veliko druge hrane, ki napenja bolj kot mlečni izdelki in mlečno čokoladni deserti, včasih tudi sadje in prehrana matere, če doji. Če je sprememba nenadna in traja več dni, potem je lahko tudi trebušni virus.

clock-img

21.04.2008, 13:42

clock-img

kpklapa

pencil-img

243

kaj pa na zobke ste pozabile? 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem