writing-img

Odškodnina zaradi uvedbe vinjet???

clock-img

02.10.2008, 17:11

clock-img

Anonimen

http://24ur.com/novice/slovenija/zerjav-ne-bo-spreminjal-sistema-vinjet.html

Pa ti niso normalni.user posted image

Itak je 80% tujcev, ki pride v Slovenijo, auslenderjev, ki se čez vozijo več, kot pa le enkrat na leto. Mater jim. Onesnažujejo Slovenijo, mi zaradi tega pokasiramo kazen, zdaj naj bi jim pa še vinjete umaknili. user posted image

clock-img

02.10.2008, 17:38

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Saj če bi bili mal močnejša država z močnješo politiko, do tega ne bi prišlo. zdaj ko smo za večino še vedno balkanski kmetavzarji, pa pometajo z nami. Le kaj bi drugega pričakovaluser posted image

clock-img

02.10.2008, 18:27

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

kakor vem je avstiji EU tud zagrozila na podoben način glede vinjet in je bilo pričakovanouser posted image

clock-img

02.10.2008, 20:44

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Meni se pa res ne zdi fer, da nimamo vinjet,ki veljajo manj kot pol leta. So hotli čim bolj tranzitnim turistom denar iz žepa ven pobrati, zdaj pa imajo. Še dobro, da imamo Bruselj.

clock-img

02.10.2008, 20:47

clock-img

Veverička

pencil-img

324

Se strinjam z Najo31, tudi meni se ne zdi pošteno, da SLO ne nudi nakupa 10-dnevnih vinjet, tako kot Avstrija.

clock-img

02.10.2008, 21:06

clock-img

pajčolanka

pencil-img

679

men se tud ne zdi fer, bi se lahko znajdli, dali ne vem 10 ali pa 14 dnevne vinjete po ne vem 10-15€  kar še vedno ni pocen je pa manj kot 35€ pa še nben se nebi bunil.

clock-img

02.10.2008, 21:10

clock-img

Anonimen

tudi meni se ne zdi pošteno, da SLO ne nudi nakupa 10-dnevnih vinjet, tako kot Avstrija.

Meni pa ni posteno, ko se cez Avstrijo peljem na 14 dnevni dopust in moram kupit dve vinjeti. Ali pa dvomesecno.

Se manj pa je posteno, da je prakticno celotna slovenska AC mreza eno samo gradbisce. Ker poleti ni cas za vzdrzevanje, ker je turisticna sezona. Ko grem v sluzbo, naj se pa j.ebem med vsemi zaporami user posted image . Ker tujcev se pa ja ne sme ovirat user posted image  med njihovo sezono.

clock-img

02.10.2008, 21:13

clock-img

amaya

pencil-img

4434

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

tudi meni se ne zdi pošteno, da SLO ne nudi nakupa 10-dnevnih vinjet, tako kot Avstrija.

Meni pa ni posteno, ko se cez Avstrijo peljem na 14 dnevni dopust in moram kupit dve vinjeti. Ali pa dvomesecno.

Se manj pa je posteno, da je prakticno celotna slovenska AC mreza eno samo gradbisce. Ker poleti ni cas za vzdrzevanje, ker je turisticna sezona. Ko grem v sluzbo, naj se pa j.ebem med vsemi zaporami user posted image . Ker tujcev se pa ja ne sme ovirat user posted image  med njihovo sezono.

ja o temu res ne bi. zadnjič, ko sem šla v MS se mi je skoraj zmešalo. Sem rabla 7 ur. Kolone do Đevđelije za nekaj kar sem masatno plačala!!!! Tudi jaz in ne samo turisti.

Zaljubljena sem v tri fante...

clock-img

02.10.2008, 21:26

clock-img

Anonimen

Sem rabla 7 ur.

user posted image user posted image user posted image user posted image  So ti plačali šiht?

clock-img

03.10.2008, 07:49

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Se strinjam, da ni pravično da nimamo 7-10 dnevnih vinjet sploh za tiste ki se ne vozimo vsakodnevno po AC in obvoznici v LJ, tako da tole čist fajn pozdravljam.

Pa seveda je bedarija da plačaš vinjeto in moraš na ac vsakih nekaj metrov premzat zaradi "kao" dela na cesti, pa v bistvu nič ne delajo le stožce imajo postavljene in pol ceste zaprte user posted image  

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

03.10.2008, 08:34

clock-img

Ro-La

pencil-img

1760

jaz bi uvedla 7 dnevno vinjeto, cena 20€, pa naj pol za dva tedna dopusta kupijo dve vinjeti.

NE, ne grem več rodit....JASNO!?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem