writing-img

Odejica

clock-img

18.06.2005, 14:56

clock-img

SashaB

pencil-img

262

Prosim povejte mi s čim pokrivate ali ste pokrivale svoje pikice v teh poletnih mesecih (v posteljicah)? :zmeden: Nekateri so me namreč prestrašili da bombažna odejica ni preveč varna. Vendar v vseh trgovinah prodajajo večinoma bombažne. Samo rjuha in še kaj ?? Volna se mi zdi za te temperature prevroča. :duda:

Hvala vam. :nosecka:
Lp

clock-img

18.06.2005, 15:13

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

Haj!

Jaz ga imam zdej pokritega samo z rjuhico al pa včasih kar sam z pleničko.

LP Tina :rozica:

clock-img

18.06.2005, 15:24

clock-img

Anonimen

Ko so bile noči res tople, je bil čez nogice prekrit z navadno pleničko. Drugače pa sem ga pokrivala z bombažno rjuhico.

clock-img

18.06.2005, 19:18

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Tanka spalna vreča.

clock-img

18.06.2005, 19:42

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Spi v bodiju in spalni vreči...

clock-img

18.06.2005, 21:16

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Spi v pižamici - bombažni, brez štumfkov, pa v tanki vreči je - sem ji dala narest dve vreči iz blaga, tako da je v bistvu kot bi bila pokrita z rjuho.

clock-img

18.06.2005, 21:51

clock-img

Anonimen

Moj je bil, ko je bil manjši, isto kot od viv. Če je bilo še bolj vroče, pa kratka pižamica, rokavčki in hlačke, in vreča. Če je bilo še bolj vroče, pa nič vreče.

clock-img

18.06.2005, 21:52

clock-img

Anonimen

Aja, a pa potem ti otroci, ki jih pokrivate, čez noč kar pokriti ostanejo ali kako?

clock-img

19.06.2005, 10:01

clock-img

Nani-nani

pencil-img

198

Meni se ne vidi to varno, če bi ga pokrivala, saj se zjutraj zbudi na drugem koncu posteljce. Tako, da zdaj spi v spodnjem delu pidžame in bodiju z dolgimi rokavi. Kaj mislite je to dovolj ali bi mogel biti še v vreči? Vrečo sicer imava a je predebela. Kje ste nabavile kake tanjše vreče?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem