cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Odločba za dopust za nego in varstvo otroka

clock-img

14.05.2005, 20:34

clock-img

Dolina

pencil-img

1030

Čer!

Punce, kdaj ste od CSDja dobile odločbo za nastop dopusta za nego in varstvo otroka? Men se v ponedeljek izteče porodniška, papirje za dopust za nego in varstvo otroka sem oddala pravočasno (13. aprila), po pošti in sem tud preverila, če so jih dobili (in so jih). Samo odločbe pa še od nikjer. :zmeden: A je to možno, da tolk časa to sestavljajo skupaj?

Lp, Dolina

clock-img

14.05.2005, 20:44

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

Ma jest sem jih dobila čez par dni. Dej se pozanimej kaj se dogaja. Pojdi v ponedeljek takoj zjutrej Na CSD ali pa vsaj pokliči da ne boš brez porodniške.

Možno je da so kam založili in so te spustili. ČE so dobili pošto se nimaš kaj bat.

clock-img

15.05.2005, 09:15

clock-img

Wahoo RR

pencil-img

3190

Jaz sem to oddala že pred porodom, ko sem urejala ostale papirje. Je rekla, da lahko, tam smo obkrožili oboje.

Mi je pa potekla 17. maja, pa tudi jaz še nisem dobila odločbe...bo treba mal poklicat, da niso kej zmutili...

clock-img

15.05.2005, 20:52

clock-img

Dolina

pencil-img

1030

Ja, očitno je potrebno vse preverjat. :( Upam, da niso kej zgubili.

Lp, Dolina

clock-img

16.05.2005, 14:31

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Dolina, ja, pri meni CSD glih zamuja:grrr:, meni se je porodniška iztekla 7.5. in odločbe še nimam. Pa so me danes iz službe klicali da kaj in kako, pa sem komaj dobila CSD Bežigrad in potem je samo rekla, bodo to zdej urgentno naredili. Mislim haloooo???

Ja pa kaj je to zdej moja naloga, da CSD opominjam kaj in kako, al kaj:zmeden::(

In isto je bilo zdej za otroški dodatek. Če bi jaz tako šlampasto delala, bi že zdavnaj letela iz službe.

pa-pa Mina1

clock-img

19.05.2005, 20:45

clock-img

Dolina

pencil-img

1030

Joj, ta CSD. Sem klicala in mi gospa bolj osorno odvrne, da še nekaj časa ne bom dobila odločbe, ker sva z možem prosila za dobroimetje in nisva predložila vseh dokumentov. :grrr: En mesec ma vlogo, pa ni mogla poslat obvestila, da kaj manjka. No, je mož dobil obvestilo, naj se tam zglasi - in sta vse uredila.
Mal so smotani, al pa velik. Ker je men dala čist napačne informaije, pol je pa naenkrat vse v redu. :hudicek:

Ah, žalostno, da se moramo ukvarjati še z dlom drugih. Kot da nimamo že dost skrbi in dela...

Pa pa Dolina

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem