writing-img

Odmera za dohodnino 2005...

clock-img

08.11.2006, 12:00

clock-img

anitaz

pencil-img

2102

Kam naj se obrnem, če ne najdem obrazca za odmero dohodnine za letosuser posted image user posted image  Iščem pa iščem, pa nisem najdla user posted image  Vem, da mora nekje bit, samo kaj ko ne vem kjeuser posted image in do 15-ga je treba oddat vlogo za znižano plačilo za vrtecuser posted image user posted image  A lahko dobim duplikat?

clock-img

08.11.2006, 12:08

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Hitro na občino, ti naredijo dvojnik oz. ti ga sprintajo in to je to, reci da se ti mudi zaradi vrtca.

I don't care what they say, I just wanna live my life

clock-img

08.11.2006, 12:29

clock-img

Tinca7

pencil-img

451

Sej lahko tam napišeš na obrazcu, da jim dovoliš vpogled v tvojo odločbo na DURS-u. Preberi navodila  (piše pod rubriko VIII).

clock-img

08.11.2006, 12:33

clock-img

ona

pencil-img

3685

Ma kaj ti rabiš odločbo o odmeri dohodnine,ker za vrtec rabijo kopijo odločbe in ne obrazec!Boš mogla it kar na davčno,da ti izdajo novo kopijo odločbeuser posted image

clock-img

08.11.2006, 13:00

clock-img

anitaz

pencil-img

2102

IZVIRNO SPOROČILO: ona

Ma kaj ti rabiš odločbo o odmeri dohodnine,ker za vrtec rabijo kopijo odločbe in ne obrazec!Boš mogla it kar na davčno,da ti izdajo novo kopijo odločbeuser posted image

Ja no sej, to odločbo rabim....sem se narobe izrazla user posted image

clock-img

08.11.2006, 13:18

clock-img

lukec

pencil-img

2260

K vlogi ni treba dodajati nobenih prilog, ker lahko samo podpišeš dovoljenje, da podatke pridobivajo sami.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

clock-img

08.11.2006, 13:25

clock-img

anitaz

pencil-img

2102

IZVIRNO SPOROČILO: lukec

K vlogi ni treba dodajati nobenih prilog, ker lahko samo podpišeš dovoljenje, da podatke pridobivajo sami.

A resno? Prvič to slišim user posted image  

clock-img

08.11.2006, 20:24

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Ma kaj ti rabiš odločbo o odmeri dohodnine,ker za vrtec rabijo kopijo odločbe in ne obrazec!Boš mogla it kar na davčno,da ti izdajo novo kopijo odločbe

Moj jo je tudi par let nazaj zgubil. Na Davčni je dobil duplikat in dobre 3 jurje kolekov je moral priložit prošnji.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

09.11.2006, 19:34

clock-img

ona

pencil-img

3685

Naj samo opomnim predhodnico!K vlogi je treba še vedno dodat vse kopije,ki jih zahtevajo,razen,če še nisi katere odločbe iz davkarije prejel do tega datumauser posted image

clock-img

15.11.2006, 08:42

clock-img

anitaz

pencil-img

2102

Sem šla na davčno, dobila izpisek, nič plačala-urejeno v 2-ih minutah. Ne moreš verjet user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem