writing-img

Odmor za dojenje v praksi

clock-img

17.06.2005, 11:44

clock-img

princezna

pencil-img

1

Zanima me, kako se lahko odmor za dojenje izvaja po vrnitvi s porodniške. Ali je kakšna procedura, da se pridobi dovoljenje delodajalca, oz. ali mu je treba dostaviti kakšna potrdila. Kdaj se ga lahko koristi, koliko časa po začetku oz. pred koncem del. časa? Ali se lahko ta odmor uveljavi kot recimo enourni predčasni zaključek del. časa, če ima otrok takšne potrebe? Imate kakšne izkušnje?
Hvala za vsa pojasnila in namige!
:duda:
Kristina

clock-img

17.06.2005, 11:51

clock-img

snorlax

pencil-img

2574

To tudi mene zanima. Po moje lahko vsaka reče, da še doji, kako bodo pa dokazal, da ni res. A moreš šefu pokazat? :)-:)-:)-

Če bi se dalo, bi tudi jaz hodila eno uro prej domov ali pa pozneje v službo. Samo kazala pa vseeno ne bom!:)-:)-:)-

clock-img

30.06.2005, 22:28

clock-img

hcarmen

pencil-img

9

Meni so zahtevali potrdilo od pediatra da še dojim, kar sem tudi prinesla. (ni bilo potrebno kazati, samo poveš ) in ti napišejo. Sedaj pa naprej urejam zadeve, ker baje ni zakonske podlage za enourni odmor za dojenje ??? halo , kje pa smo. Vam poročam kako se bo nadaljevalo

Carmen

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem