writing-img

Odpadel 1. zobek

clock-img

11.11.2007, 22:26

clock-img

Meggi

pencil-img

1932

In mami ima solzne oči. Moji 5letnici je odpadel danes...po nekaj dneh majanja. Zadaj je že 3mm zobek. Torej moja pupa postaja velika pikica... s stalnimi zobki.

Pa kaj so me ti zobke tako raznežili,...

clock-img

12.11.2007, 07:06

clock-img

puri

pencil-img

2171

user posted image user posted image user posted image za izpaden zobekuser posted image

Te pa čisto razumem kakšni so občutki, ker je mojemu 5-letnemu sinu tudi 12 dni nazaj izpadel prvi zobek. Se mu je že zelo majal, potem si je pa umival zobke in mu je kar ostal v ustihuser posted image . Se mi je pa zdelo kar kmali, glede na to, da je šele konec septembra dopolnil 5 let,...sem mislila, da zobki izpadajo tam okrog sedmega leta. Je pa res, da je prvi zobek dobil že pri treh mesecih, tako da možno, da je tudi to malo povezano, da potem tudi prej začnejo izpadat.

lp

clock-img

12.11.2007, 07:08

clock-img

Anonimen

Moj je 5 let pa pol pa vsak dan sprašuje, kdaj mu bodo zobje izpadli. Pa se zaenkrat še ne majejo.

Meggi, ne pozabi na zobno miško user posted image

clock-img

12.11.2007, 07:24

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

mojemu načaku (dvojčka) je odpadel zobek pri 6 letu, drugi pa je še noben (6,5) ...

clock-img

12.11.2007, 07:24

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

a še to... meni je moja mami spravila prvi zobek.. tako da priporočam ker je full lep spomin

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem