writing-img

Oh, ta trebuh

clock-img

23.11.2004, 11:26

clock-img

Bejba

pencil-img

1791

Danes je točno šest tednov od poroda, meni pa še vedno dela hude preglavice moj trebuh, ki še vedno kar "visi" tja v tri dni.
Tudi prej nisem imela čisto ravnega, vendar je bilo mnogo, mnogo lepše za videt. Ker sem imela carski rez, si ne upam delati trebušnjakov.
Kaj predlagate mamice, kako se rešiti te nadloge?

LP; Bejba

clock-img

23.11.2004, 11:41

clock-img

Anonimen

Po šestoh tednih od carskega reza si jaz trebuha še pogledati nisem upala...

clock-img

23.11.2004, 11:45

clock-img

niki5

pencil-img

1902

v porodnišnici so dajali neko brošuro v kateri so opisane vaje in je res vredu.. a je ti nisi dobila:zmeden:

clock-img

23.11.2004, 12:01

clock-img

dory

pencil-img

8852

Splisni...se strinjam s tabo...po sestih tednih od carskega reza..uf groza :)...danes po sedmih mesecih pa je se boljsi kot prej :)

clock-img

23.11.2004, 12:09

clock-img

Anonimen

Recept prosim, za boljši trebuh seveda.... Moj je bil včasih čist ploski, 6 tednov po porodu pa skoraj tak kot sedaj....Sem :((...Se pripravljam na trebušnjake, pa zadeva nekak ne :kuza:

clock-img

23.11.2004, 22:05

clock-img

Ro-La

pencil-img

1760

:(( meni pa ni videt da sem že pred 9 meseci rodila:(( izgleda kot da bi pred 5 minutami:((
Samo da je mulči zdrav:bravo:

clock-img

23.11.2004, 22:11

clock-img

JASNA D

pencil-img

1326

Ja, tudi moj bauch ni kaj lep za pogledat, je pa mehek, če bi le kdo hotel glavo gor položit:)-

Se pa lahko pohvalim, da sem danes - 7 tednov po porodu - prišla na iste kile kot ob zanositvi. To pa tudi nekaj šteje ali ne? Razporedilo se bo pa kasneje tako kot je treba.

Lp, Jasna

clock-img

23.11.2004, 23:09

clock-img

Sonka

pencil-img

310

Ker tudi mene zelo muči moj trebuh sedaj poskušam z receptom, ki sem ga prebrala v reviji Jana. Evo prepisujem: za odstranjevanje maščobnih blazinic okrog pasu (in hkratno pospeševanje presnove) zmešamo pol litra kisa in pol litra vode, zavremo, namočimo vtekočino brisačo in čim toplejšo položimo okrog pasu. Pokrijemo se s suho brisačo in toplo odejo, zadeva je še učinkovitejša, če uporabimo termofor. Če bomo vztrajali tri tedne vsak večer, se bodo blazinice vidno stopile.

Meni je danes ravno teden dni. Merila pa sem se v soboto in namerila 1,5 cm manj. Je kar nekaj. Bom videla kako se bo nadaljevalo.

clock-img

24.11.2004, 08:58

clock-img

niki5

pencil-img

1902

A trebuh po carskem rezu drugače zgleda, kot bo sicer če ga ne bi bilo?
Meni je kolegica rekla, da se komaj vidi tam kjer so jo šivali.. drugače si pa niti ne predstavljam, kako izgleda :ups:

clock-img

24.11.2004, 10:16

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

Pribljižno pred štirimi meseci po porodu ne pričakuj ravnega trebuha.Seveda je odvisno od tvoje postave in kilogramov,ki si jih pridobila.Meni so svetovali samo napenjanje,krčenje in sproščanje trebušnih mišic v ležečem položaju.
Sedaj sem že kar pribljižno zadovoljna.Tako,da mislim da čisto prehitro pričakuješ spremembe.

:muca:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem