writing-img

Oldtimer - drugačna poroka

clock-img

20.04.2009, 11:53

clock-img

Tinca78

pencil-img

2

Živjo,

ker si želim malo drugačne poroke, me zanima če se je kdo vozil na svoji poroki z odltimerjem in če ima kakšno informacijo kje bi se dobil takšen avto z voznikom?
Ful hvala za info

clock-img

20.04.2009, 12:06

clock-img

mišk

pencil-img

2527

Meni ga je sestra s fantom najela kot darilo.
Je pa Pontiac, bež barve, letnik 1959 se mi zdi. Slikco lahko vidiš v mojem albumu. Sicer je sedaj ne morem vprašat za telefonsko številko lastnika, a ti lahko kasneje sporočim. Je pa iz Celja.

clock-img

20.04.2009, 12:22

clock-img

cukr07

pencil-img

1393

Midva sva se vozila s VW hrošči. Izposodila sva se jih brezplačno od svaka in njegovega prijatelja.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

clock-img

20.04.2009, 14:30

clock-img

melanija

pencil-img

934

Jaz sem imela Topolinčka, posodil pa mi ga je stric.

Najbolje da vprašaš kakšen klub oldtajmerjev v bližini.

clock-img

20.04.2009, 14:55

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

jaz sem prijateljici posodila mojega hrošča cabrio (metalic moder). Pa še zelo lepo so ga okrasil, edin vreme nas je malce zafrkavalo.

clock-img

20.04.2009, 21:15

clock-img

Tinca78

pencil-img

2

Mišk živjo,

prosim za telefonsko - če se da bi bilo super. Namreč zanimajo me "stare" limuzine ...
lp

clock-img

21.04.2009, 10:45

clock-img

familija

pencil-img

1

Sem malo pobrskala po netu, ker mi je ena prijateljica omenjala, da bo najela tale avto: www.oldsmobile.si. Vpraši jih kako pa kaj ...
Drugač je pa ideja poroke z oldimerjem huda.

lp

clock-img

29.04.2009, 06:41

clock-img

daga79

pencil-img

163

nama je moj brat priskrbel nekega marcedeza starega - ko je najin fotograf to videl je znorel super slike sva ga pa dobila ko sva prišla iz cerkve sploh ne vem kak dolgo naju je matral s slikanjem ;)
peljala sva se na gostijo z njim - v glavnem super ideja za darilo!!!!!!!če katero zanima kakšna slika pošljem na zs

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem