writing-img

Opera in balet

clock-img

28.07.2009, 11:40

clock-img

Anonimen

Je kje kaksna predstva za otroke?

Balerina user posted image  je cist noter padla, na TV pogleda od zacetka do konca in zdaj sem ji obljubila eno predstavo v zivo (samo ne vem, ce ne prehitro user posted image ). Ne bi je peljala na klasiko, da ne moti ostalih, ker ziher bo prevec njenih komentarjev zraven user posted image .

clock-img

28.07.2009, 13:18

clock-img

Gordana-3

pencil-img

978

http://www.balet.si/opera/app/vecopredstavi.asp?IDR=88 picko in packo, ampak šele septembra.

clock-img

28.07.2009, 13:40

clock-img

Anonimen

Gordana-3 hvala; samo ne vem, ce je to to. Ce je to klasicna glasba in kostumi. Bom mal pobrskala po poletnih festivalih, ce je kaj na prostem.

clock-img

28.07.2009, 14:44

clock-img

Gordana-3

pencil-img

978

po moje bi bilo, vsaj kolikor sem brala na netu. je balet prav za otroke. sem že gledala, če bodo slučajno gostovali v celju, ker bi jaz z mojima obema tudi šla to pogledat. sploh pa sta picko in packo zelo zabavna. vsake tolko časa doma pogledamo knjigo in risanke na youtubu.

clock-img

29.07.2009, 10:06

clock-img

Anonimen

Naša tudi-balerina je šla gledat Picko in Packo in je bila navdušena! Pa je zelo kritična obiskovalka baletnih in gledaliških predstav.

clock-img

29.07.2009, 14:11

clock-img

Anonimen

Hvala Meta. za tole balerinsko izkusnjo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem