writing-img

Operacija 3 letnika - nespuščen jajček

clock-img

19.08.2009, 10:14

clock-img

Natasa79

pencil-img

9

Pozdravljene!
Zanima me,če je bila katera s svojim sinom v zadnjem času na operaciji zaradi nespuščenega jajčka v LJ v Kliničnem centru?
Mi imam to neprijetno zadevo v petek, pa me mal zanima kaj lahko pričakujem, koliko zgleda anestezija, koliko časa traja opracija, koliko časa potrebuje otrok po opraciji, da pride k sebi?

Hvala za kakršnokoli informacijo,

Nataša

clock-img

19.08.2009, 10:25

clock-img

ninocka

pencil-img

3080

Mene tudi zanima - nas caka to v januarju, sta se mu pa nazaj dvignila obadva.

Natasa 79 a bos lahko po operaciji napisala, kako je zgledalo? Lahko tudi na ZS.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

clock-img

19.08.2009, 10:30

clock-img

Natasa79

pencil-img

9

Seveda ti bom napisala. Od zdravnikov bolj malo izvem, je pa fajn, da že mal prej veš kaj lahko pričakuješ, a ne?

Nataša

clock-img

19.08.2009, 12:08

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

naš je bil operiran za kilo in jajček se mu ni spustil.

V bolnišnici je bil tisti dan ko je bil operiran in naslednji dan, potlej je šel domov. V bolnišnico prideš z vsemi izvidi (kri, voda, napotnica....) in je še isti dan operiran, pod narkozo. Operacija traja cca 1 uro. Šivčka dobi dve mali luknjici in res grdo izgleda ker so potlej moda čisto plava, amapk moj ni nikoli pojamral da ga boli. Star je bil pa takrat dve leti.

Se pa jajček spušča postopoma, se ne spomnim več že zaradi česa. Če se ne motim ker ga lahko poškodujejo, pa nekej v zvezi s temperaturo ...... Našemu so ga enkrat pa bi bilo potrebno še enkrat, pa ne vem če bi ga sej pri 8 letih izpostavljalauser posted image .
Če bosta malo pobrskali bosta veliko o tem našli že napisanega.

pa srečnouser posted image

clock-img

19.08.2009, 15:36

clock-img

emina83

pencil-img

428

No, evo tudi mene vse zanima o tej temi. sem namreč že nekaj dni nazaj odprla temo na "dojenčku", pa ne dobim nobenih informacij.

Moj sinek je star šele 10mes in mora na fiksacijo obeh jajčk, poleg tega pa ima tudi cirkumcizijo lulija, tak da...user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem