writing-img

Oploditev!

clock-img

11.11.2006, 19:38

clock-img

Anonimen

Neki mim ni čist jasnuser posted image  mava težave pri zanositvi, po 2 letih še vedno ničuser posted image . na UZ 2 dni pred user posted image  je rekla G, da je folikel lepo viden v desnem jajčniku. tam me je zmedl, ampak a ne pride do oploditve v maternici?
Hvala za odgovore.user posted image

clock-img

11.11.2006, 19:48

clock-img

al1*

pencil-img

2246

Do oploditve pride v jajcevodu: 14. dan ciklusa se sprosti iz folikla jajčna celica. če na svoji poti po jajcevodu sreča spermija, pride do oploditve, po dnevu ali dveh pa jajčece propade. V maternico tako pripotuje že oplojena jajčna celica.

lp

clock-img

11.11.2006, 19:50

clock-img

Kalina

pencil-img

1652

Tako ja. V maternici pride (ce pride) do vgnezditve.

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

clock-img

11.11.2006, 23:32

clock-img

pot

pencil-img

1487

2 dni pred M, bi skorajda moral biti v zarodek maternici in ne folikl v jajčniku. Čudno. Ali te je G že dala naprej na zdravljenje neplodnosti? Po enem letu neuspeha bi te morala. Partnerja bi mogla poslati na spermiogram oz. bi ti morala dati napotilo za njegovega os. zdravnika, ki bi mu dal napotnico za spermiogram. Tebi pa napotnico za neplodnostno ambulanto.
Veliko sreče pri zanositvi. user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.11.2006, 05:04

clock-img

Anonimen

Men tudi ni glih vse jasno. To kar so ti prejšnje pupe napisale je vse res. Ampak folikel viden 2 dni pred Muser posted image , to pa mi ni jasno. A si ti rekla, svoji G da si 2 dni pred M? Kateri dan tvojega cikla pa je bilo to???? Če je to res bila M pol bi jaz kvečjemu rekla, da je to cista, ki je nastala iz folikla, ker ni počil v času O. Če pa je bila to manjša krvavitev, samo nekaj kapljic in je bilo v bistvu od sredine tvojga cikla naprej, pa bi lahk bil folikel, do krvavitve pa je pršlo zaradi O ali ap celo vgnezditve. Težko je reči in pametovati, ampak mi je res mal čudn, da na koncu Cikla bi bil lep folikeluser posted image user posted image . Nisem še slišala. Na kolk dni ap imaš M in ali je G res vedela kteri dan cikla ti je naredila UZ???? Pot je tle imela čist prav, da bi zdaj že mogel bit zarodek in ne folikel v jajčniku, če je šlo res za M

clock-img

12.11.2006, 23:54

clock-img

pot

pencil-img

1487

MIŠEK13 je podala zelo dobra vprašanja, ki se nanašajo na tvoj odgovor. Ker ˝pametovati˝ brez pravih podatkov je zelo težko. Dodaj odgovore, pa ti bomo lažje pomagale. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem