writing-img

Opran potni list

clock-img

11.02.2009, 22:14

clock-img

Anonimen

Kam z njim? Na UE? Zamenjava za novega itak. Cena? Ista kot novi?
Je enkrat bil že opran, sam je blo ok, zdej pa je katastrofa, barve razpacane, štempli še bolj.

Hvala!

clock-img

11.02.2009, 22:15

clock-img

rija

pencil-img

15589

mislim, da boš morala kar po novegauser posted image

bolje tak, kak pa prideš nekam, pa te zavrnejouser posted image

...vox populi...

clock-img

11.02.2009, 22:17

clock-img

Anonimen

O madonca....si mela ziher drug prasek,kaksen jeftinuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...odnesi ga na obcino,pa novga delat,placala bos se enkrat po moje..

clock-img

11.02.2009, 22:25

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: rija

mislim, da boš morala kar po novegauser posted image

bolje tak, kak pa prideš nekam, pa te zavrnejouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bosanci zaprejo bosanca?user posted image Hecam se, prav imaš. Midva imava za legitimacijo samo potni list. Za domači kraj pa je dovolj samo izpit za avto.

clock-img

11.02.2009, 22:28

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

O madonca....si mela ziher drug prasek,kaksen jeftinuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...odnesi ga na obcino,pa novga delat,placala bos se enkrat po moje..

Ne, gospoda sem še včeraj vprašala, če je spraznil žepe.Ja, sem jih je reku. Aha.  Dam prat prej bunde, nesem sušit na balkon, pa nekaj zatipam. Se mi je kar zavrtelo user posted image user posted image user posted image je bil tiho kot miška. Ampak na hitro sem pa preverla, če je kej noter za vsak slučaj. Ampak gospod je imel v skrivnem skrivnem žepu na notranji strani bunde dokument.user posted image user posted image user posted image

Bo že.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni