writing-img

Osebna izkaznica

clock-img

01.07.2008, 19:54

clock-img

alička

pencil-img

2082

Ker smo se preselili, moram spremeniti naslov stalnega bivališča. Ali potrebujem za novo osebno izkaznico tudi sliko ali uporabijo skenirano sliko iz prejšnje, ki ima veljavnost do leta 2016?
Da vem če moram zjutraj še k fotografu letet user posted image

Hvala!

clock-img

01.07.2008, 19:58

clock-img

citrončica

pencil-img

2126

rabiš novo sliko, vseen kakšno, za potni list je važno, za osebno baje neuser posted image tako so meni rekle, ko sem se zadnji hip premislila, in preden dala delat potni list, zamenjala še prebivališčeuser posted image

clock-img

01.07.2008, 19:59

clock-img

citrončica

pencil-img

2126

ja, to sem zdaj tako napisala...user posted image user posted image user posted image
iz začasnega pri user posted image ,v stalnega, ker sem bila stalno še vedno prijavljena doma, tu pa sem že 12-13letuser posted image

clock-img

01.07.2008, 20:01

clock-img

alička

pencil-img

2082

IZVIRNO SPOROČILO: citrončica

ja, to sem zdaj tako napisala...user posted image user posted image user posted image
iz začasnega pri user posted image ,v stalnega, ker sem bila stalno še vedno prijavljena doma, tu pa sem že 12-13letuser posted image

user posted image

Sej sem si mislila, da je ne bom odnesla brez slikanja. Bljak kako se sovražim slikat za dokumente. In kot zakleto nikjer ne najdem nobene slike, pa sem skoraj prepričana, da bi kje mogla še kakšna bit.

clock-img

01.07.2008, 21:08

clock-img

lukec

pencil-img

2260

Mimogrede, koliko pa stane nova osebna?

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

clock-img

01.07.2008, 21:45

clock-img

LoCa

pencil-img

1173

za osebno rabiš sliko, za potni list pa nič, ker ti samo napišejo drugo stalno bivališče v starega.

clock-img

01.07.2008, 22:43

clock-img

8Lubenica5

pencil-img

15

Jaz sem delala novo osebno dober teden nazaj. Pride pa, če se ne motim 16,70€.

Še dobro, da sem opazila da mi je pretekla že novembra user posted image , jutri pa gremo na dopust. Uff bi blo veselo na meji, ko bi to opazili.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem